Nnywellness.com

Hvordan erstatte en servostyringspumpe i en Chevrolet


Hvordan erstatte en servostyringspumpe i en Chevrolet

Luksus er navnet på spillet når det gjelder kjøretøy disse dager. Mange ønsker biler som kommer fullastet slik at de kan kjøre i høyeste grad av komfort. En trøst, men at mange tar for gitt er servostyring. Når en servostyringspumpe går dårlig, vil det ta all styrken du måtte snu bilen i retningen du vil gå. Men ingen grunn til bekymring; de er ganske enkelt å endre, og hvis du gjøre det selv, kan du spare deg penger.

Instruksjoner

Hvordan erstatte en servostyringspumpe i en Chevrolet

• Løsne og ta beltet. Løsne justeringsskruen. Dette plasserer passende størrelse kontakten med din ratchet på mutteren og vri det mot klokken til den er løs. Når mutteren er løs, presse servostyringspumpe mot midten av motoren. Når pumpen er flyttet, fjerne beltet med deg og sett det til side.

• Fjern linjer fra pumpen. Fjern slangen klemmen fra den øverste linjen på baksiden av pumpen. Dette plasserer et flathead skrutrekker i klemme og slå den mot klokken til det løsner. Når klemmen er løs, fjerne den øverste linjen ved å trekke det av med hånden. På dette punktet, plass avløp pannen under pumpen; Dette vil ta noen servostyring væske som lekker fra den nederste linjen. Du fjerner bunnlinjen, sted passende størrelse skiftenøkkelen på montering og vri det mot klokken helt til det kommer.

• Fjerne pumpen. Bruk passende størrelse kontakten med din ratchet for å fjerne resterende bolter på pumpen. Dette vri dem mot klokken med din ratchet før de kommer ut av hullene. Når dette er gjort, kan du dra pumpen fra motoren med hendene.

• Installere nye pumpen. Sett i nye pumpen på plass og sett skruene i hullene. Bruke din passende størrelse kontakt med din ratchet til boltene. Dette gjør urviserne bolter de sitter fast. Når bolter er stramt, erstatte den nederste linjen. Vil plassere montering på plass, og slå den med din passende størrelse fastnøkkel før det er stramt. Når den nederste linjen er på, erstatte den øverste linjen. Vil presse den øverste linjen på pumpen og stramme klemmen ved hjelp av din flathead skrutrekker. Dette gjør urviserne klemme skruen til det er stramt. Når dette er gjort, erstatte beltet med hånden og dra pumpen fra motoren; Dette vil stramme beltet. Når beltet er stramt, stram strammer mutteren med passende størrelse socket og ratchet. Dette Drei mutteren med klokken til det er stramt.

• Fyll og teste. Slå reservoaret lokket mot klokken og trekke den av. Når dette er gjort, fylle din reservoaret med servostyring væske. Erstatte hetten ved å skyve den på plass og å dreie. Starte bilen og kontrollere eventuelle lekkasjer. Få bilen mens den kjører og slå rattet helt en måte, så den andre. Sjekk servostyring væske nivå igjen. På dette punktet, må du Legg servostyring væske igjen på grunn av det strømmer gjennom systemet.