Nnywellness.com

Hvordan du installerer en DVD Flip ned mobil skjermen


Folk som går på lange bilturer, men det er alltid øyeblikk av kjedsomhet der en DVD-spiller ville være verdsatt. Bil DVD blir mer populære og bil DVD-produsenter har gjort å eie en bil DVD-spiller praktisk ved å gjøre installasjonen så enkel som mulig. For å installere en mobil DVD vippes ned skjerm i bilen, du trenger ikke noen eksotiske verktøy og trenger ikke å installere noen nye ledninger i bilen. Hele prosessen tar bare en time å fullføre.

Instruksjoner

• Plasser den liten flat-skrutrekkeren under kuppelen lys og bruke den forsiktig opprette plass mellom dome lyset og taket. Når dome lyset er løs, fjerne den med hendene ved å trekke det fra hullet inn i bilen og fjerne wire selen fra baksiden.

• Tuck wire selen i tak hullet der dome lyset pleide å være. Sett monteringsbraketten over toppen av hullet og plasser den slik at den sitter flush mot taket. Spore rundt monteringsbraketten med snekkere kniv til å kutte headliner. Fjerne monteringsbraketten fra taket slik at du kan fjerne kutt stykke headliner.

• Trekke ledning selen ut fra taket hullet og mate den gjennom sporene i braketten. Plass braketten over området på taket hvor headliner er fjernet. Bruk en drill med en maskin trykk borekronen for å bore hull gjennom kantene av braketten i taket. En maskin trykk borekronen oppretter tråder som holder skruene på plass. Ikke gå gjennom taket.

• Sett inn skruene som fulgte med monteringsbraketten gjennom kjettinglåsen i taket og stram med en stjernetrekker. Koble ledningen selen inn i skjermen og skyve skjermen inn i braketten.