Nnywellness.com

Hvordan installere Audiovox prestisje ekstern Start


Ekstern forretter kan du trykker på en knapp å starte bilen i stedet for å tenningsnøkkelen. Disse startende er enkle å installere, men krever kompleks ledninger. For å wire en nøyaktig, se koblingsskjema følger med ekstern starteren. Feil ledninger fører til mekaniske problemer, inkludert motorstopp. Fjerne forretter vanligvis installere i automatisk biler bare og kan ikke installeres i en bil med en manuell girkasse.

Instruksjoner

• Montere kupeen, bak oversikten innen 24 tommene av ledningsnetts tenningen kontrollmodulen. Presse kontrollmodulen mot kupeen og markere plasseringen av monteringsbrakettene med en markør. Bore hull i merkingen av passasjerskip kupé ved hjelp av en drill. Trykk control-modulen inn i hullene.

• Mount hood pin bryteren under panseret. Bore et hull, 1/4 tommers diameter og skyv bryteren hette pin i hullet. Sikre bryteren bruker en 7/16 tommers mutter.

• Installer kontrollen til lavere instrumentpanelet ved hjelp av samme teknikker som du brukte da du montert kontrollmodulen.

• Wire selen. Koble batteriet ledningene av kjøretøyet til bryteren røde ekstern start. Koble den gule starter utgang wire til kjøretøy side av starter relé, ved siden av tenningen. Den svarte tråden kobles til chassiset bakken kilden av kjøretøyet.

Tips og advarsler

  • Se koblingsskjemaet i bruksanvisningen for ekstra kabler retninger.