Nnywellness.com

Hvordan koble en koaksial til en Ball Mount Base


Hvordan koble en koaksial til en Ball Mount Base

Ball mount baser brukes på forskjellige typer antenne, gjøre retning på antennen så enkelt som mulig. Disse basene gir nær full rotasjon av antenne elementene, begrenset bare av overflaten som det er montert. Koble koaksialkabelen til disse baser for eventuell tilkobling til en mottaker er ganske enkel, gitt at lokke montering er standard i de fleste andre antenne koblinger.

Instruksjoner

• Gå rundt bak foten av ballen mount base. Finn koaksial montering av ser mot på nedre baksiden eller under delen av base.

• Skru koaksial ledelsen koble antennen til mottakeren for hånd til koaksial montering på ballen mount basen. Stikk senter dirigent på koaksialkabelen til det lille hullet på F montering på basen. Trykk trådene på kabelen mot trådene på montering, og rotere i kragen på kontakten på kabelen klokken å engasjere trådene. Fortsett til koaksialkabelen er festet. Dette må gjøres for å overføre signalet fra antennen til mottakeren nedstrøms.

• Skru den andre enden av koaksialkabel til mottakeren mottar signalet hånd fra ballen montert antennen. Stikk senter dirigent på koaksialkabelen til det lille hullet på F montering på tuner, merket "RF" eller "ANT." Trykk trådene på kabelen mot trådene på montering, og rotere i kragen på kontakten på kabelen klokken å engasjere trådene. Fortsett til koaksialkabelen er festet. Denne prosessen avslutter signal kjeden mellom antenne og tuner.