Nnywellness.com

Hvordan er kabel TV kringkaste?


Hvordan er kabel TV kringkaste?

Før det var kabel-TV, var CATV: samfunnet antenne TV. Tenk på det som en virkelig, virkelig lange antennen, strekker miles fra kilden, kraftig nok til å ta et bilde til folk for fjernkontroll for en OTA-kringkaste signalet. Noen i sendingen bransjen lo kabelen er tidlig dager på 1940-tallet. Men den nasjonale kabel og telekommunikasjon Association (NCTA), en industri handel gruppen sier at i desember 2009 halvparten av kabel-ready hjemmene i Amerika har kabel-abonnement. Teknologien har forbedret mye, men det grunnleggende konseptet er ganske mye det samme som det var i dagene av gode gamle CATV.

Overføring

Kabel-leverandører fungere som at "samfunnet antenne," den sentral kilden for å motta mange ulike signaler og sende dem til deg. Noe av dette er egentlig det samme som før, med lokale TV-stasjoner strålte signalene trådløst. Generell offentlig plukker opp signalene på antenner og kabel-selskapet gjør det samme på sin lokale overføring center. Nasjonale nettverk, men stråle signalene via satellitt retter og kabelselskaper motta dem i basestasjoner.

Behandling

Inne overføring sentrum behandles alle signaler sendes gjennom underjordiske kablene som fører til TVen. I begynnelsen av kabel reiste disse signalene som analoge overføringer med mindre bilde og lydkvalitet. I dag, men leveres kabelen som et høykvalitets digital signal. Noen av disse digitale signaler er i high definition (HDTV), mens andre kan ha interaktive digitalt innhold som kodet i dem.

Levering

Signalene sendes gjennom et nettverk av kabler fra webområdet overføring til et intrikat nettverk av mindre linjer, kalt badebukser, som til slutt gir én linje for hver bolig i kabel selskapets tjenesteområde. Mange kabel-tjenester ber deg koble en kabel fra en stikkontakt til TV for å motta signalet, men avhengig av hvilken tjeneste du vil (digital kabel, behovsbetinget programmering, etc.) kan du trenger en converter-boks.

Typer

Forbrukerne får deres service gjennom ulike typer ledninger avhengig av selskapet de abonnere. Kabel-selskapene ofte bruk koaksialkabler, som har eksistert i flere tiår, koble til abonnentens TV eller dekoder-boksen. Men mer TV-leverandører, inkludert telefon selskapene som AT & T og Verizon, bruke sine fiberoptiske nettverk for å sende digitale signaler til en omformer boks i stedet for koaksial kabler.

Fordeler/ulemper

Dagens kabel TV-systemer tilbyr mye mer enn den gamle CATV fra tiår siden. NCTA sier at 2006 det var 565 nasjonale kabel programmering nettverk, gi rikelig med muligheter for abonnenter å velge mellom. Det er takket være digitale signaler, som kan inneholde mer innhold enn de gamle analoge signalene. Imidlertid er digitale signaler lider av en "klippe effekt," en all-or-nothing signalkvalitet som kan forårsake dårlig digitalt signal å slippe ut plutselig i stedet for å bare se uklart. Cliff effekten påvirker det meste satellitt-TV-abonnenter i dårlig vær, men noen eldre systemer kan fortsatt opplever dette noen ganger. Fiberoptisk kabel er svært hardfør interferens, men signalet problemene kan fortsatt oppstå hvis for overføring nettverk blir overveldet av for mye aktivitet.