Nnywellness.com

Hvordan endre hjulet peiling på Ford Taurus


Hjulet lagrene i Ford Taurus ligger i samlingen hub/peiling. Skifte hub/peiling samlingen er en enkel prosess - fjerne bremsene og lageret og montere.

Instruksjoner

Fjerning

• Heve bilen med jack og støtte det med en jack stativ, og fjerne hjulet lug skiftenøkkelen. Det kan være nødvendig å litt løse på det lug vanskelige problemer før oppjekking bilen.

Posisjon jack står på rammen fra arbeidsområdet til å unngå interferens med arbeidet ditt.

• Fjerne to 15 mm tykkelse feste bolter og henge skyvelære med en ledning fra spankulere. Dette hindrer belastning på brems slangen festet til låsen åpner og lukker. Fjern de to 15 mm caliper braketten boltene, permittere braketten til siden, og skyv rotoren av samlingen hub.

• Løsne, deretter fjerne 36 mm hjulbolte mutteren og kjøre aksel akselen delvis av samlingen hub/lageret ved hjelp av slag og hammer. Velg en stor nok punch passer tettsittende i smilehull på slutten av akselen. Banket på akselen vil selv forvrenge trådene og skade akselen.

• Fjerne ytre tie rod slutten fra styringsgruppen knoke ved å fjerne cotter pin og mutter, og deretter trykke på trekkstang løs med puller. En annen måte å løslate trekkstang, hvis en hevet ikke er tilgjengelig, er å slå styringen armen nær trekkstang med et hardt slag fra hammer. Et par treff vanligvis dukker det løs.

• Rotere den styringsgruppe knoke mens skyve aksel, mot overføring, tilgang til du beholder bolter på baksiden av styringen knoke. Fjerne tre 15 mm skruene og koble anti-Lock bremser sensoren. Skyv hub og peiling montering fra styringsgruppen knoke.

Erstatning

• Gli aksel akselen i midten av nye hub/peiling, og roter huben inntil rier på akselen. Skyv forsamlingen på plass i styringsgruppen knoke. Installer og stram de tre 15 mm hub beholde boltene.

• Installere tie rod slutten trekk til mutteren forsvarlig og erstatte cotter pin. Pass og spre endene av cotter pin slik at det ikke faller ut mens du kjører.

• Installere akselmutteren, og stram sikkert. Se servicehåndboken for dreiemoment spesifikasjonene for dette mutter, og stram til spesifikasjoner med en momentnøkkel. Dreiemoment spesifikasjoner varierer for ulike år modeller av Taurus.

• Installere rotoren, caliper braketten, og caliper i omvendt rekkefølge av demontering. Deretter installere hjulet og lavere bilen tilbake på bakken.