Nnywellness.com

Morsomme fakta for Kids om biler


Morsomme fakta for Kids om biler

Selv om lekebiler er morsomme, kan de konkurrere med ekte, liv størrelse modeller. Dag og natt, holde biler oss i bevegelse. Vi bruker biler for å pendle å jobbe, besøke fjerne slektninger, og noen ganger bare for å nyte bilturer med ingen mål.

Første bilene

Gjennom historien har oppfinnere testet mange metoder for å drive biler. For eksempel var den første selvdrevne bilen en tre hjul contraption damp. Senere en skotsk oppfinner opprettet en elektrisk-drevet bil. Til slutt, i 1880, tyske ingeniører utviklet den første biler drevet av forbrenningsmotor motorer. Disse kjøretøyene var lik for de fleste av bilene du ser på dagens veier.

Grand Prix historie

Grand Prix-Motorsport hendelser begynte i Frankrike i 1890. Kjøre rundt et spor, kjørte konkurrenter mellom byene med hastigheter på opptil 100 mil per timen.

Resirkulert biler

I dag, er biler blant de mest resirkulert elementene i verden. Dette er fordi biler består av metaller som stål, jern, kobber, bly og aluminium, som kan fortsette å tjene en hensikt, selv etter at bilen selv kasseres. Ifølge stål resirkulering Institute, omtrent består 25 prosent av bilens kroppen allerede av resirkulert stål.

Fartsovertredelse billetter

Politiet utstedt en av verdens første Fartsovertredelse billetter i 1904 en Ohio mann som kjørte 12 miles per time. Ifølge-AutomobileInsurance.org problemet politiet nå omtrent 34 millioner Fartsovertredelse billetter hvert år i USA. Gjennomsnittlig boten er $150, for en årlig kostnad på ca $5,100,000,000.

Etymologi

Ordet "bil" kommer fra de greske begrepet "biler" betyr "selv", og latinsk begrep "mobilis," som betyr "bevegelige". Ordet "bil" kommer fra Norman fransk begrepet «carre"og det latinske ordet"carrum"eller"carrus." Opprinnelig beskrevet vilkår keltiske krigen chariots.

Peanøtter kommersielle

Tegn fra tegneserie "peanøtter" vises ikke i animerte skjemaet før de spilte en rolle i en reklamefilm for Ford Fairlaine biler.

Modell T popularitet

Modell T-Ford er en av de mest populære bilmodeller i historien. På et tidspunkt utgjorde Model T mer enn halvparten av bilene i verden.