Nnywellness.com

2002 corvette ytelse spesifikasjoner


2002 corvette ytelse spesifikasjoner

Chevrolet Corvette, en av de klassiske amerikanske muskler og sportsbiler, har mye av kraft og akselerasjon. I 2002 ble tre annerledes modeller sportsbil Corvette utgitt med forskjellige spesifikasjoner i forhold til deres gjennomførelse, makt, størrelse av sine motorer og gass kjørelengde.

Motor ytelse spesifikasjoner

Motor ytelse spesifikasjoner av Chevy Corvette varierer mellom de tre modellene utgitt i 2002. Coupé og cabriolet korvetter har 5,665 cc, 5.7-liters V8-front motor med 99 mm diameter og 92 mm for hjerneslag. Det er en 10,1 komprimering med en overhead ventil og to ventiler per sylinder. Hver av disse modellene har 350 hk 5600 RPM. 2002 ZO6 modell av Chevy Corvette har nesten identisk spesifikasjoner som de andre to modellene, men blir 405 hk ved 6000 rpm.

Drivstoff spesifikasjoner

Alle modeller av 2002 Chevy Corvette har en 18.5 gallon drivstoff tank, men på grunn av størrelsen på motoren og strømmen som produseres få en midten til lave mengden drivstoff økonomien gjennom flere injeksjon drivstoff system, i gjennomsnitt. Både coupé og cabriolet modeller av Corvette få 18 til 19 miles per gallon i byen og 25 til 28 mpg på motorveien. Den Z06 Corvette blir en overraskende 19 mpg i byen og 28 mpg på motorveien.

Overføring og håndtering spesifikasjoner

Coupé og cabriolet modeller av 2002 Corvette har standard hastighet automatiske girkasser, mens Z06 Corvette har en standard seks-speed manuell overføring. Hver modell har en anti-Lock bremsesystem og fire bremser inkludert fire ventilerte skiver. Det er elektroniske traction kontroll på alle modeller også gjennom anti-Lock bremsesystem og motorstyringssystem. Hver modell har også begrenset slip differensial og stabilitet kontroll med en wishbone foran og bak hjuloppheng med en uavhengig stabilisator bar med bladfjærer.