Nnywellness.com

Hvordan du bytter en portofritt telefon til en forhåndsbetalt telefonen


Hvordan du bytter en portofritt telefon til en forhåndsbetalt telefonen

På en forhåndsbetalt telefonen plan samler tjenesteleverandøren penger til den månedlige planen før du har lov til å bruke noen minutter. Sette opp en portofritt mobiltelefon du eier på en forhåndsbetalt plan er praktisk og billig. Å resirkulere mobilen kan spare deg mye hassle og mye av dollar.

Instruksjoner

Bytte tjenester

• Kontroller at mobiltelefonen din nåværende leverandør kan aktivere portofritt mobiltelefonen på tjenesten forhåndsbetalt. De fleste kan, men noen modeller kan slås fra den ene til den andre. Smarttelefoner er en type som ikke kan være tillatt på en forhåndsbetalt tjenesteplan med mindre selskapet tilbyr en forhåndsbetalt plan med datatjenester. Du bør også spørre om det er en avgift for aktivering en telefon du allerede har.

• Ta telefonen til eller ringer, tjenesteleverandøren mobiltelefon. De fleste vil du gjøre denne prosessen i personen av sikkerhetsgrunner. De må også samle inn serienummeret informasjon fra innsiden av din batterirommet.

• Velg kontantkort. Leverandører tilbyr tjenester med lønn som går minutters bruk eller selv planer med ubegrenset minutter. Hvis du planlegger å bruke data eller Internett, bør du være sikker på at de er inkludert i pakken.

Tips og advarsler

  • Mange leverandører tilbyr salgsfremmende prissetting på forskuddsbetalte telefoner akkurat som de tilbyr dem på standard portofritt mobiltelefoner. Hvis du leter etter et gratis alternativ, kan du betale en liten pris for en ny forhåndsbetalt telefonen.