Nnywellness.com

Hvor å feilfri krom støtfangere


Mange tror den eneste måten å få krom støtfangere skinnende nytt er å ha dem re belagt i chrome av en profesjonell. Dette kan være svært dyrt og er ikke nødvendig i de fleste tilfeller. Det er flere forslag der ute om hvordan du rengjør krom støtfangere, men mange av disse tipsene kan skade og klø kromfinish. Lær hvordan du rengjør krom støtfangere den riktige måten for å få skinnende, lyse chrome uten riper eller ødelegge din chrome.

Instruksjoner

Fjerne tunge Buildup

• Fjerne tunge buildup, smuss og skitt fra krom støtfangere ved børste dem med en messing stålbørste. Messing er ikke så sterk som chrome så en messing stålbørste ikke vil ripe krom.

• Gni krom støtfanger med en ull pads fjerne alle resterende skitt eller buildup fra støtfanger. Bronse er også svakere enn chrome og ikke vil ripe kromfinish.

• Vask chrome støtfanger bil bilvask såpe og vann. Dette fjerner skitt og smuss løsnet av pensel og ull pads og forbereder overflaten krom renere.

Rengjør Chrome støtfangeren

• Rengjør chrome støtfangeren ved å bruke en bil krom renere. Det er mange chrome rengjøringsmidler, på alle bildeler butikken. De fleste fungerer på samme måte og er trygt for chrome. Med et mykt håndkle eller klut, tørk krom renere på krom, la det sitte før det tørker (om to mintutes) og deretter gni den av med en ren, tørr håndkle.

• Tørke eller vaske av eventuelle overskytende chrome renere. Chrome støtfangeren bør se rent og skinnende og være fri for alle merker eller rust.

• Bruke voks på chrome støtfangeren ved å tørke voks i en sirkulær bevegelse med en fuktig håndkle. La voksen tørke helt (ca 5 til 10 minutter) og deretter gni den av med en ren tørr håndkle. Voksing krom setter en høy glans på det og beskytter fra fremtidige buildup.

Tips og advarsler

  • Alltid fjerne alle buildup og skitt før chrome renere. Hvis renere brukes på skitt og smuss vil forurense renere og ikke rent krom riktig.
  • Bruk ikke stålull pads eller ståltråd børster på chrome. Dette vil ripe krom.