Nnywellness.com

Hvordan du Wire en elektrisk Trailer brems kontrollboks til 2000 Chevy plukking


Hvordan du Wire en elektrisk Trailer brems kontrollboks til 2000 Chevy plukking

Chevrolet, også kjent som Chevy, er en divisjon av General Motors. Chevy gjør en rekke forskjellige biler, som kan brukes, med større eller mindre suksess - som en slep plattform. Montering av en elektrisk bremsekontroll antyder at tilhengeren til slepes er av betydelig størrelse og vekt, derfor Chevy slep kjøretøy er sannsynlig å være en middels eller heavy duty lastebil. Til modellåret 2006 installert Chevy "plug-and-play" seletøy i deres lastebiler som tillater en ettermarkedet elektrisk bremsekontroll kobles til en praktisk terminal.

Instruksjoner

• Installere elektriske trailer brems kontrollen i henhold til produsentens instruksjoner. Dette innebærer vanligvis siting en "C"-formet brakett innen rekkevidde fra førersetet, i tråd med forut/akter aksen av lastebilen og 35 grader horisontal deretter klemme brems kontrollen i braketten.

• Finn forhåndsinstallert ledningsnett. Det er vanligvis teipet på rattakslingen under dashbordet, og består av tre ledningene i et enkelt multi terminalblokken. Ledningene bør være fargekodet svart, hvit og blå.

• Rute ledningsnett for elektrisk trailer brems kontrollen til plasseringen av forhåndsinstallert ledningsnettet, og trykk parret terminal flere blokker sammen. Installere dem ved å klikke to små hoppet plast tennene, en på hver side av forhåndsinstallert selen terminal, i de to kontaktene, en på hver side av elektrisk trailer brems kontrollen terminal.

• Fortsett ned gjennom baksiden av dashbordet med røde ledningen fra kontrollen elektrisk trailer brems, og bruk en kabel skjøte koble enden på slått side av mikrobryter knyttet til pivot punktet av foten gasspedalen.