Nnywellness.com

Hvordan installere en Auto-temperaturmåler


Hvordan installere en Auto-temperaturmåler

Ettermarkedet kjølevæske temperaturmåleren er et gass-rør enhet. Det normal temperaturen for de fleste biler som har blitt bestemt å være den mest effektive, er 195 grader F. I mange tilfeller vil temperaturen stige litt når bilen sitter fortsatt siden viften er den eneste kilden til luften passerer radiatoren. Det normal temperaturen når varme er 215 grader F. Motoren skal aldri tillates å passere 220 grader F. for et beløp av tid eller skader kan oppstå.

Instruksjoner

• Finn en god, synlig plassering for vann temperatur måleren. Plassere gauge braketten på plass og merke hullene nødvendig for å sikre måleren til dashbordet. Bore hull sikre bolter.

• Installer gauge braketten og boltene med den aktuelle kontakten. Nøye pakke linjen for temperaturmåleren. Ikke crimp linjen på noen måte.

• Passere temperaturmåler linjen med temperatur pære på slutten gjennom braketten og brannmuren på spot praktisk nær power-brems booster.

• Fjern pluggen i førerens side foran inntaket manifold. Denne plugin er like førersiden av termostat bolig. Det er også en plugg på førersiden av blokken nedenfor eksos manifold som kan brukes. Hvis bruker pluggen på siden av blokken, vil betydelig kjølevæske tap skje når pluggen fjernes.

• Tråd-temperaturen måle linjen rundt alle hindringer og sett pære i hullet ledig av pluggen. Skru med en skiftenøkkel. Koble en ledning fra sikring rubrikker instrument lys sikringen til røde tråden på måleren, bruker en rumpe terminal på måleren og riktig terminal koble til sikring. Crimp begge terminaler med wire crimper.

• Koble svart wire på måleren til en god jord, bruker riktig tråders terminal.