Nnywellness.com

De beste bilen makt vekselrettere


De beste bilen makt vekselrettere

Mange kamp når du velger en strøm omformer, som prisene varierer fra $40 til tusenvis av dollar. Det finnes to typer vekselrettere konvertere bilens likestrøm til vekselstrøm trengs for bærbare datamaskiner eller andre enheter: sann-sinuskurve og endret sinuskurve. Endret-sinus vekselrettere er den vanligste og praktisk. Men kan folk med dypere lommer velge sann-sinus inverter og sin heftier prislapp. Mål for en inverter som bruker mindre enn 300 watt, hvis du vil koble det til en standard 12-volts sigarettenneruttaket. Mer enn 300 watt kan forårsake bilens sikringer å blåse.

Targus makt Inverter

Targus PAPWR005U transportabel makt Inverter er designet for høy funksjonalitet i biler. 90-watts inverter passer lett i koppholdere eller kan ligge flatt på en solid overflate. Det kan lade bærbare datamaskiner, mobiltelefoner, DVD-spillere og spillkonsoller. Det inkluderer overspenningsvern og auto-lukket av for å unngå skade bilens batteri. I gjennomsnitt for dette produktet er $30 fra oktober 2010.

Belkin makt Inverter

Belkin noe makt Inverter har 300 watt strøm kapasitet. Den lader bil TV, DVD-spillere, mobiltelefoner og bærbare datamaskiner. Inverter kommer med en alarmsystem å la driveren når batteriene i bilen blir lav. Det også funksjoner sikring beskyttelse. Dette omformer har en gjennomsnittlig pris på $40 per oktober 2010.

Tripp Lite strøm Inverter

Tripp Lite Powerverter Ultrakompakt PV3000HF leverer opptil 3000 watt 120-volts vekselstrøm. Det er ideelt for arbeidere som må makt heavy-duty utstyr på veien. Den kommer med en PV ekstern og 25 fot kabel. Dette er en av de mest kompakte vekselrettere som kan levere slik en høy mengde strøm. Gjennomsnittskosten for denne inverter er $400 fra oktober 2010.

Black & Decker makt Inverter

The Black & Decker vektor PI100AB makt Inverter gir 200 watt strøm elektronikk og apparater. Det ble utviklet med sikkerheten for driveren i tankene, og er holdbar og pålitelig. Det kan drive bærbare datamaskiner, mobiltelefoner, DVD-spillere, mobile TV-apparater, husholdningsapparater og verktøy. Det kan direkte koblet til bilens batteri eller koblet til en DC tilbehør stikkontakt. Gjennomsnittskosten for denne inverter er $40 fra oktober 2010.