Nnywellness.com

Hvordan legge til bilder til din LG Sjokolade telefon


Minnekortet mikro SanDisk (SD) er nøkkelen til å overføre medier som bilder, til og fra telefonen LG Sjokolade. Legge til bilder til telefonen LG Chocolate krever at du gjennomfører en enkel synkroniseringsprosessen, også kjent som en digital filoverføring, slik at du kan flytte bilder fra en enhet eller plasseringen til telefonen. Det tar bare et par minutter å flytte flere bilder til telefonen.

Instruksjoner

• Telefonens mikro-SD hukommelse card inn flash-kort. Åpne liten rektangulær rommet på høyre side av telefonen. Litt trykk liten kortet å pop ut slik at den kan fjernes. Plasser mindre Micro SD-minnekortet, med sitt gull liggende vender nedover, i bunnen av flash-kort.

• Plass flash kortet i datamaskinens ExpressCard-spor, som kan finnes i datamaskinens USB-porter. (Hvis du bruker et digitalt kamera til å overføre bilder, ExpressCard-sporet er vanligvis langs siden av kameraet eller nederst der batteriet eller USB-sporet er plassert.)

• Finn bildene du vil flytte til minnekortet. Åpne bilder-mappen i et annet vindu. Trykker tastaturets CTRL på datamaskinens tastatur og merker hvert bilde, ved å klikke på den én gang. Alle bildene skal markeres samtidig når du er ferdig.

• Flytt bildene på minnekortet. Når kortet er oppdaget på datamaskinen, vil du bli bedt om å velge om du vil flytte bildet til eller fra datamaskinen. Velge for å åpne minnekortets mapper, ved å klikke "åpne mapper til Vis filer-handlingen. Klikk på mappen "MY_PIX" der bildefilene skal lagres. Dra bilder fra det andre vinduet til mappen "MY_PIX".

• Sett minnekortet til det LG Sjokolade telefonen. Fjerne flash kortet fra datamaskinen eller elektronisk enhet. Ta mindre Micro SD minnekortet ut av flash kortet og sett den tilbake i telefonen.

• Legge til bilder i det LG Sjokolade telefonen. Når minnekortet er tilbake i telefonen, trykk OK tasten på telefontastaturet telefonens menyen. Gå til dine bilder og FLIX, og velg undermenyen PIX vise media i telefonen. Se alle bildene du vil flytte fra minnekortet til LG Chocolate telefonens interne minne. Trykk på høyre for å se alternativmenyen for bildene. Bla til alternativet "Flytte PIX å telefon" å overføre bildene fra kortet.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en stor mengde bilder, bør du vurdere å kjøpe et Micro SD-minnekort som kan lagre minst 2GB til 4GB i bilder. Dette er på grunn av at telefonens interne minne ikke overstiger 1GB. De fleste minnekort er allerede formatert når du får telefonen. Hvis minnekortet ikke er formatert, må du formatere den før du begynner å legge. (Se ressurser for minnekort formateringen hjelp.) Denne prosessen fungerer på alle versjoner av det LG Sjokolade telefonen.
  • Det er tre versjoner av det LG Sjokolade telefonen. Derfor er navigeringen forskjellige på hver versjon av telefonen. Disse instruksjonene er basert utelukkende på navigering gjennom det LG Sjokolade 3, som er den nyeste versjonen av telefonen. Bilder lagres på en datamaskin eller andre elektroniske enheter satt på telefonens minnekort og lagt til det LG Sjokolade telefonen. Kontroller at bildene er i riktig mappe på mikro-SD hukommelse card. Hvis de ikke er, vil du ikke kunne hente dem når kortet er tilbake i telefonen.