Nnywellness.com

Slik blokkerer EMF fra mobiltelefoner


Slik blokkerer EMF fra mobiltelefoner

Elektromagnetiske felt, eller EMFs, er en uunngåelig del av dagliglivet. EMFs er produsert fra elektrisk ladet objekter som TV, CD og mobiltelefoner. Ulike produkter er utformet for å skjerme en mobiltelefon og/eller "slikke" en EMF, og dermed redusere mengden av stråling kroppen er utsatt for. Selv om forskning på effekten av EMF stråling på kroppen har vist seg usikker, generelt anses EMF stråling i overkant aldri bra for kroppen, spesielt for gravide, barn eller de med dårlig helse.

Instruksjoner

• Plass cellen telefon i en stråling shield pose. Du kan plassere en pose i lommen eller bærer den i en veske. De er designet for å reflektere stråling som slippes ut fra mobiltelefonen.

• Bruke en EMF "patch." Denne enheten bare stikker til baksiden av din mobiltelefon og senker EMF produksjon av soaking opp stråling med jordmetaller og spinn stoffer.

• Plasser telefonen i en skjermet mobiltelefon hylster spesielt utviklet for å blokkere EMF stråling. Dette ligner andre mobiltelefon-hylster og kan kjøpes på mange forhandlere online.