Nnywellness.com

Det er ingen lyd på HD kanaler på Time Warner Cable


Det er ingen lyd på HD kanaler på Time Warner Cable

Time Warner Cable er en nasjonal leverandør av standard og høy-definisjon (HD) kabel-TV-tjeneste. Kunder som allerede har en digital-klar HDTV trenger ikke å kjøpe en egen kabel for å få Time Warners gratis HD programmering; men hvis du vil se HD på kabel-kanaler, må en HD sette-topp bokse fra selskapet. Hvis du opplever problemer med HD-lyd, kan du begynne med å undersøke kabelboksen.

Undersøke din kabelboks

Hvis du har problemer med å høre lyden på HD-kanaler, kan du først feilsøke set-top-boksen. Denne boksen er gitt av Time Warner til sine kunder. Selskapet kan kringkaste service og tekniske oppdateringer direkte til set-top-boksen.

Kunder som har problemer med lyden på deres kabel-tjenesten bør tilbakestille set-top-boksen før du kaller selskapet. For å tilbakestille boksen, trykk på "Volume +," "Volum-" og "Info"-knappene samtidig på kabelen boksen fjernkontrollen. Slipp knappene når tiden vises ikke lenger på kabelen for skjermen. Ikke ta på noe som de boksen på nytt; du vet dette skjer når en blå skjerm viser på TV. Når tiden vises i LCD-displayet, trykker du knappen "On/Off" på din eksterne gang å fullføre gjenstarte syklus.

Kabeltilkoblinger for

Sjekk tilkoblinger går inn og ut av din kabel-boksen. Kontroller at koaksialkabelen som går mellom boksen og stikkontakten er ordentlig tilkoblet. Finn HDMI-porten og sikre kabelen er godt festet til kabelboksen på den ene enden og TV på den andre. Hvis du bruker et surroundlydsystem, identifisere "Digital Audio" (også kalt «Dolby Digital») ut-porten på baksiden av din kabel-boksen, og kontroller at kabelen som kommer ut av det er koblet til boksen og ditt surround lyd utstyr.

Mens du er å undersøke disse kabeltilkoblinger, inspisere kabler, også. Hvis noen av kablene frynset, kutt eller skadet, kan det kompromittere TVen muligheten til å motta klar lyd.

Sjekk andre kanaler

Hvis problemet med HD-lyd på slutten, vil du vanligvis merke et lyd problem med alle din kanaler, ikke bare de kringkastingen i HD. Bruk fjernkontrollen til å bla gjennom din kanaloppsettet og observere hvilke kanaler har lyd og som ikke. Hvis du har andre TVer i hjemmet, undersøke dem lyd problemer også. Dette er spesielt viktig hvis du har andre TVer motta HD-programmering fra Time Warner. Hvis flere TVer har det samme problemet, er det mindre sannsynlig å bli et teknisk problem for deg enn et problem på selskapets.

Kontakt Time Warner Cable

Etter at du har brukt disse feilsøkingsalternativer uten en oppløsning, kan du kontakte Time Warner's service kundenummeret. Selv om selskapet arbeider landsdekkende, opprettholder det regionale kontorer, så du må kontakte kontoret betjener ditt område for hjelp. Nummeret ditt regionale kan finnes på din Time Warner fakturaoversikt eller ved å skrive inn postnummer "Kontakt oss" siden på Time Warner Cable nettsted.