Nnywellness.com

Overføre et nummer til et annet SIM-kort på samme nettverk


Å miste en mobiltelefon- eller verre, har det stjålet - er aldri en hyggelig opplevelse. Hvis mobiltelefonen ansatt GSM-teknologi, som betyr at det hadde et SIM-kort, er det enkelt å få nummeret ditt gamle tilbake når du har kjøpt en ny telefon. Overføre ditt gamle nummer til et annet SIM-kort på samme nettverk over telefon eller personlig fra en forhandler.

Instruksjoner

• Kjøpe et nytt SIM-kort hvis du bruker andres gamle mobilen som en erstatning, og det har ikke et SIM-kort installert. Hvis den gjør det, kan du bruke at SIM-kortet så lenge den ikke har nettverkets logo på den og personen trenger det. Hvis du kjøper en ny telefon, kommer den med et SIM-kort installert.

• Transportørens kunden service hurtignummeret--dette er oppført i materialet som følger med SIM-kortet, men er vanligvis "611." Trykk "0" for å snakke med en operatør som nytt tilordner SIM-kortet til telefonnummeret ditt gamle.

• Bringe erstatning telefonen og SIM-kortet i en av butikkene for mobilleverandørens hvis du ikke vil overføre hvor over telefonen. Informere representant at den gamle mobilen ble mistet eller stjålet og du må overføre telefonnummeret ditt SIM-kortet installert i telefonen erstatning.