Nnywellness.com

Hvordan flytte en iO kabel boks


Kabelbokser brukes av digital kabel-leverandører for å gi rekke funksjoner som ikke er mulig når en enkelt koaksialkabel er koblet direkte til TVEN. Disse funksjonene inneholder kanal guider, programpåminnelser, DVR innspillingen og betal kjøp. Hvis du vil flytte din kabelboks av huset, vil planlegging bevegelige prosedyren sikre at kabelboksen fungerer på den nye plasseringen og vil spare deg bryet med å måtte kontakte kabelleverandøren.

Instruksjoner

• Undersøke bakpanelet iO-kabel for å bestemme hvor mange tilkoblinger som brukes. Minst vil du ha en AC strømkabelen koblet til en elektrisk kilde, en koaksialkabel kommer ut av en koaksial veggkontakten og koblet til boksens "i" kabeltilkobling og en RCA, koaksial eller S-video-kabel som kobler boksen til TV. Du har også tilkoblinger for å omringe lyd systemer, videospillere eller andre enheter avhengig av hvordan du har konfigurert hjemmets underholdningssystem. Ta en mental notat av eller skrive ned hvilke kabler er koblet til hvilke porter på baksiden av boksen før du kobler noe.

• Trekk ut alle kablene fra baksiden av boksen iO-kabel. Strømledningen kan fjernes fra baksiden av boksen eller den elektriske kilden, så koble den er lettere å få til. Koaksial kabler kan skrus for hånd eller med en tang hvis de er spesielt tett.

• Plasser kabelboksen i det nye området og koble til alle kablene. Kraften og koaksiale kabelene bør knyttes på nøyaktig samme måte som før. Hvis du flytter kabelboksen til en annen TV, kan du bruke en annen type lyd/video-kabelen enn den du brukte på andre TV. Hvis du slår på TVEN og Still det inn kanalen der du koblet lyd-/ kabel eller kabler og du ser et bilde uten feilmeldinger, har du flyttet kabelboksen iO og reattached alle kabler nødvendig å nyte den i den nye plasseringen.