Nnywellness.com

Bruke min Pansat


Bruke min Pansat

Hvis du er lei av å betale høye priser for standard kabel og satellitt programmering, men ønsker ikke å fullstendig droppe TV, har du to grunnleggende alternativer. Først er å gå med en antenne-tilkobling, mens andre installerer en free-to-air satellittmottaker, for eksempel en Pansat. Pansat er en FTA satellitt-mottaker i stand til å skaffe mene programmering. Hvis du er ny til en verden av FTA, skal du finne det fungerer på samme måte som for Betal-å-bruke satellittmottakere.

Instruksjoner

• Koble koaksialkabelen kjører fra parabolen til "I" porten på satellittmottakeren Pansat.

• Komponentvideokabler inn portene "Komponent ut" satellittmottakeren Pansat og setter de motsatte endene av kablene til "Komponent i" portene på TVEN.

• Koble de røde og hvite RCA-lydkablene til portene "Lyd ut" satellittmottakeren Pansat, og koble andre endene av kablene til "Lyd inn"-porter på TVen.

• Åpne nettleseren og gå til webområdet du kjøpte Pansat mottakeren fra. Velg modellen du har kjøpt, og de nyeste bin-filene vises. Dette er en fil som når opp til mottakeren, informerer utstyret av alle tilgjengelige satellitt-kanaler. Klikk nedlastingskoblingen og vente på filene du laster ned til datamaskinen.

• Høyreklikk nedlastede bin-filen og velg "Extract" i rullegardinmenyen. Dette laster inn utpakkingsveiviseren på dataskjermen. Følg instruksjonene i veiviseren før filen er Hentet fra sin komprimert format.

• Koble USB-flashstasjonen i en USB-port på datamaskinen, klikk på "Start", "Datamaskin" og dobbeltklikke ikonet flyttbar enhet. Klikk og dra utdraget bin-filen til det åpne vinduet, og deretter lukke ut av vinduet og fjern flash-enheten fra datamaskinen.

• Slå av satelittmottaker Pansat (hvis det ikke allerede), og koble flash-enheten til USB-porten på baksiden av enheten. Slå på mottakeren og programmering bin-filen laster opp til mottakeren. Når en melding vises på TV skjermen angivelse opplastingen er ferdig, kan du fjerne flash-stasjonen.

• Slå på TV, og velg "komponentvideo" som inndataalternativet og Pansat satellitt programmering laster på skjermen. Trykk på kanalknappene på Pansat eksterne justere stasjonen du ser på.