Nnywellness.com

GMC konvertering Van reparasjon Tips


GMC konvertering Van reparasjon Tips

Med riktig pleie, GMC konvertering van kan gi deg mange års bruk, selv om mye som alle kjøretøy, felles reparasjoner kan være nødvendig. Å vite hva du skal se etter, og hvordan for å reparere vanlige konvertering van problemer før de oppstår kan bidra til å spare frustrasjon og en god del penger basert på unødvendige reparasjoner nedover veien.

Brems lyder

Sliping eller angiveri lyder som kommer fra området brems på GMC kan konvertering varebiler når bremsene være forårsaket av en rekke gjerningsmannen. En av de vanligste årsakene til squealing støy støv som er akkumulert i bremsen trommene. Som bremseklossene på en GMC konvertering van bryte ned over en periode, akkumuleres støv på pads, fører til høyt squealing støy. Imidlertid indikerer vanskelig sliping støy vanligvis at bremseklossene har blitt også advare og byttes ut. Uavhengig av type støy slippes ut, bør bremser undersøkes av en lisensiert mekaniker ved første tegn støy for å hindre ytterligere skade på rotoren og forhindre behovet for ytterligere reparasjoner.

Strømbrudd

En hyppig årsak til tap av kraft på en GMC konvertering van er en feil eller være defekt Dynamo. En alternator som går dårlig vises vanligvis en rekke symptomer som dynamoen begynner å svikte. Disse symptomene kan være redusert lysstyrke på frontlyktene når frontlysene er engasjert. Dette tapet av lys kan variere fra intermitterende nedtoning et totalt tap av makt som dynamoen fortsetter å svikte. Andre symptomer på en defekt Dynamo inkluderer tap av makt til radio eller dashbordet lysene, som ikke kan fungere uten makt dynamoen gir. Utskifting av dynamoen kan være en ganske enkel prosess, men bør behandles av en GMC sertifisert mekaniker for å unngå brudd av bilens garanti hvis garantien ikke er utløpt.

Drivstofftank

Mange antar at det er et problem med drivstofftanken hvis de begynner å se en endring i miles per gallon de mottar etter utfyllingen. Mens en lekk bensintank kan være skyldige, en rekke andre årsaker kan være å klandre og noen endringer kan hjelpe for å finne årsaken. Prøv å unngå harde stopper når en stopp-lyset eller stoppskilt. Kystfart litt før nærmer Stopplys kan lagre du drivstoff. En annen drivstoff spare tips er å fjerne overflødig vekt fra kjøretøyet, som bidrar til overmål drivstofforbruket. Prøve å begrense bruken av bilens klimaanlegg, som brenner mer drivstoff. Hvis etter å ha prøvd flere av disse tipsene, merke du ikke en økning i drivstoffeffektivitet ta GMC konvertering van i kontrolleres av en sertifisert mekaniker til å utelukke en lekkasje i drivstofftanken. Hvis til enhver tid men du finner lukten gass, slutte å kjøre van umiddelbart og har sjekket ut som lukten av gass kan indikere en betydelig gasslekkasje som kan være farlig.