Nnywellness.com

Hvordan endre en termostat på en 1994 Toyota lastebil


Termostaten på motoren til en 1994 Toyota pickup bidrar til å kontrollere flyten av kjølevæske mellom motor og radiator. Når termostaten slukkes, kjølevæske sitter fast i radiatoren eller sirkulerer kontinuerlig. Uansett, motoren overopphetes potensielt i begge disse situasjonene. Det beste alternativet er å erstatte termostat slik at motoren fungerer riktig.

Instruksjoner

• Plass avløp pan under radiatoren. Åpne petcock på bunnen av radiatoren, med hendene. Ut ca 2 qts. av kjølevæske i avløpet kjelen, stram petcock.

• Finn øvre radiator slangen på toppen av radiatoren, og finner der den kobles til motoren. Det er termostat bolig. Unbolt bolig fra motoren, 3/8-tommers ratchet og kontakter og trekk forsiden av motoren.

• Trekk termostaten ut av motoren og kaste den. Fjern gamle pakning, bruker pakning skrapen. Sette erstatning pakning på motoren, så sette erstatning termostaten i motoren, slik at det er i samme retning som lager termostaten.

• Plasser termostat boliger tilbake på motoren og bolten det på plass, med 3/8-tommers ratchet og socket. Åpne radiatorlokket. Fyll radiatoren, bruker 50-50 pre utvannet kjølevæsken. Installer radiator cap.

• Starte lastebilen. Slå varmeren høye og la bilen kjøres i 15 minutter. Slå av lastebilen og la den sitte i minst to timer. Åpne radiator cap igjen og toppen av radiatoren med 50-50 pre utvannet kjølevæsken.

Tips og advarsler

  • Arbeid aldri på kjølesystemet på en varm motor. Du risikerer alvorlige forbrenninger og skader. La motoren avkjøles i minst fem til seks timer.