Nnywellness.com

Hvordan konvertere en Canon 10D til infrarød


Hvordan konvertere en Canon 10D til infrarød

Produserer bilder skutt i infrarød er en spennende måte å lage imponerende landskap og portretter med en andre-verdslige følelse. Opprette infrarøde portretter med et filmbasert kamera eller et digitalt kamera med infrarød eksterne filtre kan fylles med tekniske problemer, men hvis du konverterer en sjelden brukt digital SLR til infrarød kan eliminere de fleste av de vanskelighetene. Digitale speilreflekskameraer er utstyrt med et infrarødt cut filter over sensoren. Dette filteret blokkerer det meste av infrarødt lys som kommer inn kameraet. I prosessen med å konvertere kameraet fra visuelle lys til infrarød, vil du fjerne og erstatte dette filteret med et infrarødt filter som er designet for å gå i kamerahuset.

Instruksjoner

Konvertere en Canon 10D til infrarød

Infrarød stranden bilde
Les hele Canon infrarød konvertering instruksjonene piksel liv (se ressurser). LifePixel gir en trinnvis, gjør det selv-prosess for å konvertere dine Canon 10D til infrarød, inkludert bilder av hvert trinn.

Infrarød storm Foto
Sette opp arbeidsområdet i et rent, støvfritt og godt opplyst. Har alle materialer og verktøy lett tilgjengelig. Bruker dobbel-pinne tape, fest hver fjernet skrue til trykte retninger. Dette vil hjelpe deg å montere kameraet og få alle skruene tilbake på rett plass.

• Følg instruksjonene gitt piksel liv. Etter remontere kameraet, kan du prøve ut infrarøde kameraet ved fotografering av landskap og scener med folk. Hvis du finner at du har fokus problemer, kan du prøve å øke aperture av et par stopper å øke dybdeskarpheten. Også prøve bracketing eksponering for å sikre god eksponering i bildet.

Tips og advarsler

  • Hvis du er ukomfortabel med konvertere kameraet til infrarød, det er flere selskaper som tilbyr denne tjenesten (se ressurser).
  • Endre kameraet vil kansellere alle produsent garantier. DIY endringer digitalt kamerautstyr kan føre til permanent skade til utstyret. Etter endring, vil kameraet ikke lenger fungere i synlig lys spektrum, så før du forsøker denne modifisering, være sikker på at du vil dedikere kameraet kroppen til infrarød bare.