Nnywellness.com

Hva deler er nødvendig for å erstatte forhjulslagrene?


Hva deler er nødvendig for å erstatte forhjulslagrene?

Hjulet lagrene vekten av bilen og la hjulene til å rotere med minimal belastning. Når lagrene er slitt, har de en betydelig innvirkning på helsen til bilen. Kulelager bør være avkrysset og erstattet regelmessig, og du kan gjøre det hjemme med hjul bærer kit.

ABS Sensor

For å fikse forhjulslagrene, trenger du en ny ABS-sensor. Dette utstyret kommer med et langt rør som festes bremsen linjen. Når røret er koblet til bremsen linjen, festes den metallet brikken eller peiling, på plass på rattet. Bolter er sikret på baksiden av lageret å holde det på plass.

Axel Nut

Axel mutter er det største stykket maskinvare. Det er boret inn i den nye generasjon å holde det på plass. Når du erstatter forhjulslagrene, kan du bruke gamle axel mutter hvis det ikke slitt eller rustne. Men hvis du er i tvil om kvaliteten på axel mutter, bør du kjøpe en ny.

Rotoren og Caliper

Rotoren og caliper gå over lageret. Ofte vil du kunne bruke samme rotoren og tykkelse du tok av når du fjerner gamle lageret. Hvis du bruker en ny rotoren og caliper, kontroller at de passer sammen før du kjøper. Når rotoren og caliper er plassert over lageret, kan rattet satt tilbake på og strammes med det opprinnelige lug vanskelige problemer.