Nnywellness.com

Hvordan erstatte en 1999 Jeep Grand Cherokee CKP sensoren


Hvordan erstatte en 1999 Jeep Grand Cherokee CKP sensoren

Den 1999 Jeep Grand Cherokee har en Veivaksel plassere sensoren, eller "CKP", som overvåker hastigheten som motoren Veivaksel roterer og videresender denne informasjonen til motoren ulike elektronisk kontrollert systemer. Sensoren er spesielt følsomme for varme, som kan føre til sensoren til å brenne ut. Heldigvis erstatte Cherokee's CKP tar bare noen minutter og krever demontering av motoren.

Instruksjoner

• Tilbake bilens bakre hjul på et par heis ramper. Heve bilen er nødvendig til stillingsføleren Veivaksel, som ligger på toppen av overførings bell boliger, like bak oljefilteret.

• Koble til CKP elektrisk tilkobling plug. En stor svart ledninger veven stikker ut fra baksiden av CKP. På slutten av ledninger veven er en plastklemme som festes til motoren ledninger veven. En enkelt fane ligger på den ene siden av klippet sikrer den CKP ledninger veven til motoren ledninger veven. Trekk haken fra klippet til kategorien kobler trekke den CKP ledninger veven fra motorens ledninger veven.

• Fjerne Veivaksel stillingsføleren. Sensoren holdes på plass med en liten metall braketten. En enkel bolt settes gjennom denne brakett og inn i bell bolig å holde sensoren på plass. Fjern bolten med en 11 mm skiftenøkkel og trekke sensoren fra bell bolig.

• Skyv erstatning CKP sensoren inn bell bolig, deretter installere 11 mm bolten gjennom braketten på siden av sensoren med en skiftenøkkel.

• Trykk spissen av den CKP ledninger veven i lås på slutten av motorens ledninger veven til to vevstol kontaktene Klikk sammen.

• Kjøre Jeep av heis ramper.