Nnywellness.com

Hvor å arbeidsudyktig setet slå advarsel Alarm


De fleste nye biler har bilbelte alarmer som ringeklokken når nøkkelen i tenningen ikke og førersetet beltet i bruk. Disse alarmer kan være irriterende i mange situasjoner som ikke ring for bilbelte, som når venter tanken å fylle på en bensinstasjon. Koble alarmen er en enkel prosess, men ikke nødvendigvis en anbefalt. Kjøring uten bilbelte er ulovlig i de fleste steder og kan føre til alvorlige skader. Ikke overse å bære et bilbelte bare fordi det er ingen alarm påminner du å bære en.

Instruksjoner

• Sett inn nøkkelen i tenningen og slå den. Aktivere bilen, slik at radioen spiller og klimaanlegget aktiverer. Ikke slå av tenningsbryteren helt til høyre, slik at motoren starter.

• Trykk på bryteren på instrumentbordet kombiinstrumentet til kilometertelleren leser "ODO." Vri nøkkelen til bilen er av.

• Aktivere tenningen og hold knotten. Hold knotten i omtrent 15 sekunder og sette på deg sikkerhetsbeltet. Fortsett å holde knotten mens du setter din sikkerhetsbeltet på.

• Slipp knotten. Instrumentet klyngen bør lese "B av."

Tips og advarsler

  • Se instruksjonene brukerhåndboken for mer detaljerte instruksjoner. Disse teknikkene varierer litt av kjøretøy modell og år.