Nnywellness.com

De beste måtene å spille inn TV viser


Tilbake i dag hadde folk ingen alternativer for innspilling av TV-programmer. Hver viser kringkasting når planlagt, og hvis du ønsket å se det, du måtte være fast foran TVEN til avtalt tid. VIDEO revolusjonen endret alt dette, og advent av digital teknologi tok begrepet opptak til et helt nytt nivå. I dag har folk en rekke alternativer for innspilling av deres favoritt viser, inkludert noen "foreldet" de som fortsatt fungerer helt fint.

DVRs

Digitale videoopptakere som TiVo fortsatt gå til teknologien for innspilling og lagring av TV-programmer. De opptrer egentlig som en datastasjon, lagre digitale TV-show og lagre den for senere avspilling. De inneholder også en rekke andre fordeler, inkludert muligheten til å spille inn en hel sesong verdt viser med bare ett trykk på en knapp, og smarte funksjoner som finner og ta opp programmer du kanskje vil like basert på din generelle vaner. DVRs tendens til å inneholde mye mer lagringsplass enn andre opptak medier også. Eneste ulempen innebærer deres ikke-portabilitet: Når du fyller opp harddisken, enten må du ta opp programmer på et annet medium eller slette eksisterende programmer å gjøre rommet.

Skrivbare DVDer

DVD-brennere lar deg spille inn TV-programmer på DVD og spille dem tilbake senere. De har ikke så mye plass som en DVR - holder hver DVD bare et par timer igjen av programmering, men fordi hver DVD er selvforsynt, trenger du ikke å bekymre deg om mulig. Skrivbare DVDer kommer i to forskjellige typer. DVD-r-plater kan bare brukes en gang; showet er "brent" på dem permanent. DVD-RW-plater, derimot, kan brukes til å registrere og spille på nytt så ofte du vil.: slette tidligere viser på måte med en VHS-tape. DVD-Rs pleier å bli billigere enn DVD-RW, som utgjør sin mest konkrete fordel.

Videospillere

Selv om det har nesten gått veien for dodo, ikke regne ut ærverdige Videospilleren når innspillingsalternativer. VHS-kassetter er lider av en rekke ulemper: begrenset plass, en manglende evne til å spille viser i høy definisjon og delikat medium som forringer mye raskere enn andre formater. På den annen side, de er ekstremt billig i disse dager, og folk som kanskje være truet av nyere teknologi fortsatt vet hvordan å programmere deres VCR ganske enkelt. VHS-kassetter også dele fordelene av DVDer i at de ikke har noen plass på harddisken til å fylle opp. Så lenge du har flere bånd, kan du spille så mange programmer som du ønsker.