Nnywellness.com

2000 Durango justering spesifikasjoner


2000 Durango justering spesifikasjoner

Produsert av Dodge, er Durango en full størrelse sport utility vehicle (SUV). Det kan være utstyrt med flere forskjellige Hemi motorer. To kraftpakke V8-motorer som brukes i Durango biler er den 5.7 liter og 5,9 liters motor. Alle Durango SUVer krever periodiske justering, ofte referert til som "justering." Fabrikken spesifikasjonene for justeringen er de samme for alle 2000 Durango modeller.

Caster

Caster er både bakover og fremover vippe av styringen knoke fra den sanne vertikalt. Caster er måling i vinkler som er ansvarlig for retningsstabilitet. Durango caster vinkelen bør være den samme på både venstre og høyre hjul. Vinkelen må +3.10 grader med maksimal tillatt prisforskjell på ±0.50 grader på to-hjulet stasjonen (2WD) modell og +3.30 grader med måling nøyaktighet av ±0.50 på fire-hjulet stasjonen (4WD) modellen.

Camber

Målt i grader, er camber vippe utover eller innover av hjulet i forhold til midten av bilen. Durango camber vinkelen bør være den samme på både venstre og høyre hjul. Camber vinklene må være-0.25 grader med måling nøyaktighet på ±0.50 grader både for 2WD og 4WD modeller.

Toe er forskjellen mellom ledende og etterfølgende innenfor kantene av forhjulene. Totalt vinkler på 2WD og 4WD modeller må +0.10 grader med måling utvalg ±0.06 grader.