Nnywellness.com

Ideell koaksial verktøy


Ideell koaksial verktøy

Koaksiale kabelene kjøres i både boliger og bedrifter, som disse er tykkere kabler som kan bære en enorm mengde data fra en leverandør til maskinvare. Fordi disse kablene er tykkere med både en ledning og en gummiert dekker, for spesielle verktøy å kutte, crimp og forberede dem til å være kablet til et større stykke maskinvare. Idealet er en verktøyet selskapet som gjør disse koaksial verktøy.

F-kontakt komprimering verktøyet

F-koblingsverktøyet komprimering komprimerer enkelt serie 6 og 59 koaksial komprimering kontakter når kabelen har blitt kuttet for lengde. Dette verktøyet ser ut som en plast stiftemaskin med metalldeler i det slik at det fast komprimere biter av metalltråd inne coaxial-kabler. Det fungerer med de fleste typer komprimering koblinger og har en justerbar hekkende innslag som fungerer for en rekke forskjellige kontakter. Andre komprimering verktøy, som Omniseal komprimering verktøyet har en universell utforming, slik at de kan arbeide med alle komprimering koblinger, og vil forsegle en koaksialkabel slik at det aldri vil komme løs.

Tele-Stripper

Tele-stripper er et ideelt koaksial verktøy som strimler utsiden gummi og plast av koaksialkabelen uten å skade wire eller indre ledere i den. Dette verktøyet ser ut som kraftig wire cutters eller klipp. Den har justerbare innstillinger på den, slik at strippere å kutte større koaksial kabler, alt fra 6 til 8 posisjon modulære plugger med fjærer kobler de to komfort grep. Dette gjør verktøyet enklere å bruke å nøye stripe rundt ledninger innenfor koaksialkabelen.

Slitting og ringe verktøyet

Verktøyet slitting og ringe fra ideelle kan brukes på eller rundt lengden av kabel jakken og fungerer på en lignende måte til en stripping verktøyet. Men kan disse verktøyene brukes på flere koaksial kabler samtidig som er opptil 1,75 inches i girth. Disse verktøyene er relativt små og trange i størrelse og er lett justerbar. En ekstra blad kan holdes i håndtaket base for når viktigste bladet blir sløv.