Nnywellness.com

Polk Audio M20 høyttaler spesifikasjoner


Polk Audio M20 frittstående høyttalere har en slanke tårn design, front-skyting bass, flere alternativer for oppkobling og wide-spredning diskanthøyttalere og drivere. Høyttalerne benytter Polk Audio Dynamic Balance funksjon å skape lyd med minimal forvrengning. I oktober 2010, kan M20 høyttalerne kjøpes fra Polk Audio for $399.95 per par.

Dimensjoner

M20 høyttalerne er plassert i en ventilerte regjering som måler 33,7 inches høy og 7,8 inches bredt, med en dybde på 9 tommer. Hver høyttaler veier 32 pounds. Midwoofer måler 6,5 inches i diameter, og diskant har en diameter på 0,75 tommers.

Elektriske spesifikasjonene

Høyttalerne har en samlet frekvensrespons på 45 hertz 24 kilohertz, en virkningsgrad på 89 desibel og en nominell impedans på 8 ohm. Den laveste desibel er 55 hertz-desibel, og den øvre grensen er 20 kilohertz-desibel. Anbefalte forsterker kraften er 20 til 150 høyttalerne bruker fem-veis bindende innlegg.

Andre funksjoner og garanti

Høyttalerne er designet for å ta opp bare en kvadratfot plass hver. De er Magnetisk skjermet, slik at de kan plasseres trygt ved dataskjermer eller TV. Teppet toppene på bunnen av hver høyttaler å holde dem stabile på teppebelagte gulv. En fem-års garanti for deler og arbeidskraft er inkludert for den opprinnelige kjøperen.