Nnywellness.com

Hvordan endre Cherokee O2 sensorer


Avhengig av året og motoren din Jeep Cherokee, kan du ha flere oksygen sensorer i systemet. Disse sensorene oppdage mengden av oksygen i systemet slik Kjørecomputer av kjøretøyet kan regulere luft-til-drivstoff forhold og lavere utslipp. Du finner en auto deler butikker å selge deg kvalitet ettermarkedet direkte-fit oksygen sensor utformet for din Cherokee mye billigere enn Dealeren. Auto deler butikken vil også lese motor kodene og mange vil tilby å fjerne kodene for deg når du har installert dem. Spare mer penger og installere dem selv. Mens du er der, plukke opp en hendig oksygen sensor socket å passe din 3/8-tommers stasjon ratchet.

Instruksjoner

Hvordan endre Cherokee O2 sensorer

• Finn oksygen sensorene du må eller ønsker å erstatte. Første sensoren er i motorrommet på venstre (førerens) side av motoren på manifold. Finn ledningen av oksygen sensor og følge ledningen til pluggen ca 8 inches unna. Trykk låseklipsen pluggen med skrutrekkeren og koble den. Skru sensoren fra manifold bruke ratchet og oksygen sensor socket. Kontakten har et spor på siden for å plassere ledningen gjennom. Installere den nye sensoren ved å skru den i hånden å hindre krysser tråder det. Skru med ratchet og socket tettsittende. Må ikke strammes. Sensorene har bare om fire tråder, og kan du enkelt stripe trådene ut av over innstramming. Koble ledningen igjen.

• Kjøre Cherokee opp på bilen ramper å løfte fronten av bilen. Sette på parkeringsbremsen. Plass en hjulet chock bak en på bakre dekk.

• Ta creeper (Hvis du har en) og andre verktøy og sensorer, sette på vernebriller og gjennomgå under fronten av Cherokee. Arbeid deg på førersiden eksosanlegg å finne neste sensoren. Dette kan være bak manifolden, plassert på toppen av forsiden eksosrøret. Igjen, følg ledningen for å finne plug og trekk. Hvis en sensor føles som det har beslaglagt eller rustne i rør områder, kan du bruke hånden fakkelen varme opp i røret nær trådene og prøve å fjerne den deretter. La røret avkjølt hvis du må bruke fakkelen før du installerer den nye sensoren.

• Sett den nye sensoren, stram og koble den til.

• Følg systemet helt til katalysator. En annen sensor vil bli plassert rett før eller etter konverteringsprogrammet. Dette er er mye lettere å adgang og fremgangsmåten for å fjerne og erstatte dem det samme som de andre.

• Fjerne verktøy, fjerne hjulet chock og kjøre Cherokee av ramper når gjort.

Tips og advarsler

  • Få deler butikken for å fjerne koden i din Cherokee slik at du kan kontrollere at det når lyset ikke kommer tilbake. Venter på flere sensorer kjøre gjennom IM kan skjermer ta flere miles kjøring i oppvarming og nedkjøling. Det ville være mye raskere å slette kodene for å se hvis de komme igjen. I de fleste tilfeller er sensoren til manifold på Cherokee et annet varenummer enn de andre. Være klar av hvilken sensor du monterer hvor i systemet. De fleste kvalitet ettermarkedet sensorer kommer med et tynt lag med anti-skjæringssmøring på trådene å gjøre fremtidige utvinning litt enklere. Det er ikke anbefalt å kjøpe billigere universelle-plass oksygen sensorer for denne reparasjon. Det kan spare penger, men skal du trenger å kutte i ledninger eller verre å installere den. Kjøp kvalitetsmerke direkte-fit bare og spare deg hodepine.