Nnywellness.com

Hvordan du løser ut en CD i en Ford ekspedisjon når fast


Hvordan du løser ut en CD i en Ford ekspedisjon når fast

Ford ekspedisjonen har en standard CD-spiller som er populær for sin radio og platen spilles evner. Mens systemet tilbyr en rekke spesialiserte funksjoner, det er ikke uten sine feil og er utsatt for å miste CDer hvis de står fast i spilleren. Du kan fjerne CD når de sitter fast i bare noen få sekunder med en rekke enkle tweaks. Dette kan gjøres uten å skade platen eller spilleren.

Instruksjoner

• Vri nøkkelen i ekspedisjonens tenning til stillingen "Acc" og trykk og hold knappen "Kaste ut" på CD-spilleren i opptil tre minutter å platen ut.

• Trykk på "Power"-knappen når du trykker knappen "Kaste ut" et par minutter å prøve å tvinge platen ut når systemet starter på og av.

• Trykk på "Reset"-knappen på spilleren til å prøve å tilbakestille systemet og få platen ut som systemet konfigurerer seg. Denne knappen er en liten svart innrykk på spilleren skal trykkes med en penn eller en binders.

• Sett tuppen av en tom plate i spilleren og forsøke å lodge det i spilleren under fast platen. Prøve å presse stakk CD i utkasting sporet for å fjerne den fra spilleren.