Nnywellness.com

Hvordan kan jeg sjekke girkasse oljen på en 1996 Renault Megane?


Hvordan kan jeg sjekke girkasse oljen på en 1996 Renault Megane?

Mange bileiere unnlate å sjekke overføring væske og girkasse olje nivåer, spesielt den girkasse oljen for en manuell girkasse. Manuell girkasse overføring boliger har tannhjul og skiftende enheter ansvarlig for propelling bilen fremover og bakover. Manuelt skiftende bilen gjennom ulike girene gir en gradvis økning i hastighet uten å beskatte motoren. Alle girkassene er fylt med gear oil, som er en væske mye tykkere enn vanlig motor olje, angitt med et høyere viskositet nummer. For gir riktig mesh og rotere på deres skaft, bør frisk girkasse olje være avkrysset og erstattet etter produsentens vedlikeholdsintervaller. Forurenset utstyr olje- eller olje som har lekket fra huset, forårsaker en tilstand som lavnivå - kan forårsake permanent unnlatelse av noen del i girkassen, selv fryser opp overføring. Noen kan kontrollere oljenivået utstyr med et par enkle redskaper og litt forholdsregel.

Instruksjoner

Kontroll av utstyr for oljenivået på 1996 Renault Megane

Skift knott velger og endringer gear posisjon.
Parkere bilen på nivå karakter så den bakre ende og fronten sitte på nøyaktig samme høyde. En ren garasje gulv fungerer best. Hvis du må ha den avstanden å manøvrere under bilen, bruke et gulv jack for å heve bilen. Fire jack står under ramme medlemmene på nøyaktig samme hakk eller hull høyden på jack står støtte røret. Dette holder girkassen i riktig vinkel å få en nøyaktig, nivå lesing.

En 1/2-inch ratchet skiftenøkkel kan brukes å fjerne olje filler bolten.
Flytt til fronten av bilen og legge ned på gulvet. Finne girkassen og lokket på bilen. Manuell girkasse 1996 Renault Megane sitter under fronten av motoren nær støtfanger, ligger på siden av overføringen. Filler caps kan ikke være en plug-lignende bolter som krever en 1/2-inch fastnøkkel til å løsne dem, eller de er utstyrt med en plast sommerfugl plugg (du må kanskje en ettermarkedet erstatning). Bruk 1/2-inch fastnøkkel slutten (uten en socket) å løsne bolten. Bruk en halvmåneformet fastnøkkel til å løsne andre ulike. Begge utstyrt med små gummi ring pakninger; Sørg for ikke å miste den, eller har en ny erstatning tilgjengelig.

• Sjekk om olje dribbles eller skjenker fra påfyll hullet etter at du har fjernet lokket. Hvis væske går fritt, betyr det girkassen er toppet. Raskt sette tommelen over åpningen for å unngå å miste olje mens du erstatte montering med den andre hånden. Gjør dette med en ganske rask bevegelse. Husk å installere gamle pakning ringen eller en ny på filler plugg. Stram spesifikasjoner.

• Rull opp et stykke papir i en tett rør og krølle slutten i en krok, fungerer dette som en grov dipstick. Stick det i filler hull åpningen og krølle det nedover. Bruk denne fremgangsmåten hvis du ikke ser noen væske rømmer åpningen etter pluggen fjernes. Ekstra papir røret og se etter olje på slutten av den. Nivået er lavt hvis du ser ingen spor av olje. Legg olje tilsvarende.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil erstatte gear olje, bruke en håndpumpe eller mat sprøyte.
  • Nesten alle reparasjonsfasiliteter anbefaler deg å bruke fingeren liten sjekke inne girkasse i noen spor av væske. Du kan bruke denne teknikken, forutsatt fingeren faktisk passer i filler hullet. Hvis ikke, kan du bruke metoden papir peilepinnen.
  • Vær forsiktig når løfting bilen på jack står. Pass på at de er plassert rett under hovedrammen.