Nnywellness.com

Hvordan å hoppe starte et kjøretøy


Mange bilførere vet hvordan å hoppe starte deres bil med startkabler eller en genser-boksen. Men ta mange ikke de nødvendige skritt for å sikre sikkerhet. Bilbatterier kan være ekstremt farlig. Forberedelser er nøkkelen til å hoppe starte en bil trygt. Lagre alle de nødvendige elementene i bilen være riktig forberedt på en nødsituasjon hopp-start.

Instruksjoner

• Kontroller startkabler for overdreven bruk og slitasje. Se etter rust og korrosjon. Sjekk ledninger for å sikre at ingen ledninger er utsatt. Ikke hoppe starte bilen med kabler som viser tegn på skade.

• Bruk vernebriller mens du hoppe starte bilen. Oppbevare en par av polykarbonat beskyttende glass med din startkabler. Se etter briller som har et Z-87 symbol så du vet de er sertifisert for auto arbeid.

• Ikke røyk mens hoppe bilbatteriet. Hold sigaretter og andre mulige antenningskilder klar av bilen under hopping prosessen.

• Parkere bilen med gode batteriet nær nok for startkabler å strekke mellom bilene. Slå av både biler og prop åpne hoods.

• Finn den positive og negative merker på begge batteriene og startkabler. Koble positiv kabelen til positiv terminalen på død bilen. Koble kabelen positiv positiv kabelen på live bilen. Ikke la negative kabelen kommer i kontakt med positiv kabelen.

• Koble negative klemmen til den negative terminalen på live batteriet. Koble negative klemmen på motorblokken på død bilen bakken den elektriske strømmen. Start live bilen, vent noen sekunder og deretter starte døde bilen.

• Fjerne negative klemmen fra urolige kjøretøy og deretter fjerne negative klemmen fra hjelper kjøretøyet. Ikke la de negative klemmer touch positive. Fjerne positiv klemmen fra hjelper bilen og fjern positiv klemmen fra urolige kjøretøyet.