Nnywellness.com

Hvordan å fortelle dine arbeidsgiver om en suspendert lisens


Uansett hva situasjonen er, kan det være vanskelig å fortelle sjefen din om å få lisens suspendert. En rekke spørsmål og problemer kan komme opp, men hvis du ikke viser du kan håndtere situasjonen, kan du mistet jobben som er en av de verste effektene av en suspendert lisens. Her er hvordan prosjektet best når du arbeider med dette uheldig situasjon.

Instruksjoner

• Være ettertrykkelig om din evne til å arrangere sømløs transportløsninger. Så snart nyheten er ute, forsikre sjefen din vil du være på stedet hver morgen. Hvis du har informasjon om hvordan du får er å arbeide, dele dem. Hvis ikke, bare fortelle ham eller henne det har tatt vare på.

• Ikke utsett uhyggelig detaljer om situasjonen. En ting du ikke vil gjøre er å fortelle det hele natten (eller dag) at du fikk lisens suspendert. En manager vil ta disse historiene som case-studier i uansvarlighet, som vil skade din sak.

• Snakk om noen Begrensende faktorer. Hvis du kan komme opp med noen plausibel grunn hvorfor situasjonen var ikke din feil, kan du dele det med sjefen å samle noen sympati. Ikke dvele ved dette men nevne det i forbifarten. Hvis sjefen din generelt anser du ansvarlig, vil din unnskyldning være et pass for dem å glatte over hele.

• Appellere til sjefens følelse av rettferdighet. Demonstrere hvordan suspendert lisensen ikke gjelder din work performance og peke ut dine styrker på jobb.

• Be om en barmhjertig løsning. Sjansene er sjefen din vet du trenger din jobb og avhengig av hennes personlighet og lederstil, kanskje hun har utsikt over situasjonen for å gi deg en sjanse til å jobbe deg ut av hva ulykke du har falt i.