Nnywellness.com

Nikon mikroskop spesifikasjoner


Nikon gjør stereoskopisk mikroskop med kikkert tube okularene og trinocular rør okularene, avhengig på hvilken mikroskopet du kjøper. Fra 2010 er det fem forskjellige mikroskop kjøpes, med mange funksjoner og tilbehør.

SMZ1500

SMZ-1500 er tilgjengelig i både en kikkert rør og trinocular rør versjon. Dette er Nikon's top-of-the-line mikroskop som tilbyr en zoomprosent 15 X, som gjør dette produktet har et utvalg av .75X til 11,25 X samtidig som det gir minimal forvrengning av objektet som vises. Når du velger dette produktet, kan du velge en versjon med en diascopic stativ, en stand darkfield bruk og epi-florescence vedlegg.

SMZ1000

SMZ 1000 kommer også i både en kikkert og triocular rør utvalg. Denne mikroskopet har en høy zoomforholdet på 10 X, gir et utvalg av .8x til 8 X. Diascopic stå tilgjengelig for dette produktet lar både lyse og darkfield bruke ved å gi belysning. Vedlegg epi-florescence tillater brukeren å raskt bytte fra brightfield til florescence observasjonen av levende celler.

SMZ800

SMZ 800 var utformet for å gi overlegen optisk ytelse og ergonomisk design til en rimelig pris. Denne mikroskopet har kikkert okularet rør som er plassert på en 20-graders rampe. Denne skråning kan betrakteren til å opprettholde holdning mens komfortabelt instrumentet. Valgfri epi-florescence vedlegget inneholder både florescence og brightfield visningsalternativer.

SMZ745 T

Den SMZ745 T er trinocular mikroskop som er ment for bruk i observasjon samt digital bildebehandling. Denne mikroskopet har en 7.5 X bratt stigning evnen som tilbyr et utvalg av .67X til 5 X, basert på innstillinger. En arbeidsavstand 115 mm er denne mikroskopet ideelt for en rekke bruksområder. Nikon digitale syn kameraet kan knyttes til denne mikroskopet slik at bildene tas. Når kameraet er tilkoblet, gir en enkel bryter på mikroskopet muligheten til å raskt bytte fra okularet viser til kamera visning.

SMZ645/660

SMZ 645/660 er Nikons grunnleggende modell av stereoskopisk mikroskop. Denne modellen har 6.3 X zoom og en ergonomisk design slik at brukeren kan bruke dette produktet samtidig opprettholde holdning og minimere belastningen. Denne mikroskopet er laget med en vanntett utforming som er både anti-mold og mot elektrostatiske.