Nnywellness.com

Kan jeg bruke en DVD HDMI-opptaker til posten på en TV som ikke har portene?


Kan jeg bruke en DVD HDMI-opptaker til posten på en TV som ikke har portene?

Høy definisjon multimedia grenseflate gir en heldigital tilkobling fra komponenter i et hjemmeunderholdningssystem til en HD TV-apparatet eller skjermen ved hjelp av en enkelt kabel. DVD-spillere /-opptakere kan ha en HDMI-utgang for å koble til. Grensesnittet inneholder digitalisert høykvalitetsvideo med farge og synkronisere informasjon på separate signaler å forbedre bildekvaliteten, med opptil åtte kanaler med digital lyd. For DVD-spillere/opptakere er HDMI-porten for avspilling bare.

DVD Innskuffalternativer

En DVD-opptaker må innganger koble signaler fra kilder som TV-apparater, andre DVD-opptakere eller kabel- eller satellitt-mottakere. Vanlige input videoformater inkluderer kompositt video på en enkelt gule RCA "push-in" kontakt, S-video på en runde 4-pinners kontakt eller komponentvideo på tre RCA-kontakter kodet grønt for Y signalet, rødt for Cr signalet og blå for Cb signalet. Lydinnganger koble til RCA plugger kodet rød for høyre lyd og hvit for venstre. Hvis din DVD-spilleren /-opptakeren har en HDMI-port, er det for utdata bare. Du kan ikke bruke den til posten.

Opptak fra TV

Du kan registrere fra TV til en DVD-opptaker som bruker noen av output formatene som opptakeren støtter, så lenge TV har en utdataformat tilsvare en av opptakerens innganger. Koble videoutgangene fra kontaktene på TV til de tilsvarende kontaktene på spilleren opptakeren. Hvis TVEN har kun utganger i formater som DVD ikke støtter, inkludert HDMI, kan du bruke en omformer for å endre den til en den støtter.

Omformere

Konverteringsprogrammer endre ett videoformat til et annet, men fungerer bare i én retning, med unntak av S-video til kompositt som kan bruke en toveis omformer. For andre formater, velger du en omformer inndata for du vil endre og en utgang for den du trenger. Med riktig konverteringsprogram, kan du endre komposittvideo komponent, komponentvideo til kompositt, komponentvideo til S-video, S-video til komponent, HDMI til andre formater og alle formater til HDMI.

DVD HDMI-utganger

DVD-spillere /-opptakere har tradisjonelt hatt en rekke utganger, avhengig av kvalitet, merke, modell og pris. Siden 2009, har mange produsenter inkludert HDMI-utganger på sine dyrere modeller. Siden DVDer ikke å reprodusere en HD TV-signal, endrer spilleren til lyd- og bildesignaler til HDMI med en innebygd omformer å spille på en HDTV-skjermen. Andre utganger kan inkludere komposittvideo, S-video og komponentvideo, sammen med analog lyd.