Nnywellness.com

Bruke en profesjonell kjøper til å kjøpe en ny bil


Bruke en profesjonell kjøper til å kjøpe en ny bil

Ifølge Edmunds bil forskning nettstedet lagre mange nye bilkjøpere hundrevis eller kanskje tusenvis, av dollar ved å ansette en profesjonell kjøper å håndtere transaksjonen. Kjøpere også spare tid for sine kunder fordi personen ansettes ikke har å tilbringe timer reiser til forhandlere og pruting med selgere og ledere. Finne og bruke en profesjonell kjøper er ikke vanskelig hvis du kjenner til høyre trinnene følge.

Instruksjoner

• Finn flere profesjonelle bilen kjøpere kan du fastsette som er riktig for deg. Edmunds bil forskning nettstedet sier finner du profesjonell bilkjøpere online eller i telefonkatalogens gule sider, eller du kan få anbefalinger fra venner eller bil kjøp fora. Du må ikke nødvendigvis være begrenset av geografi. Edmunds sier at mange profesjonelle bilen kjøpere vil håndtere avtaler landsomfattende.

• Begrense listen ved å sjekke ut hver profesjonell kjøpers bakgrunn. Sjekk med Better Business Bureau og online klage nettsteder. Søk bil kjøp forumet for å se om det er tilbakemeldinger på kjøpere på listen. Luke ut noen som har konsekvent dårlige tilbakemelding.

• Kontakt profesjonell bil kjøperne på listen din å finne ut hvor mye de tar betalt for sine tjenester og få mer informasjon om sin virksomhet. Edmunds sier tillegget skal være en flat avgift som vanligvis starter på $200, selv om det kan være så mye som $1000 hvis du vil kjøpe en sjeldne eller vanskelig å finne modell. Gebyret bli motvirket av pengene du sparer på kjøpet, som er flere hundre dollar. Du bør også spørre om kjøpers erfaring, bakgrunn og finner avtaler. En profesjonell kjøper skal ikke ha noen bånd til en bestemt forhandler.

• Velg en profesjonell kjøper basert på ditt snakker med kjøperne på listen. Mens du kanskje ønsker å betale den minste mulige, også basere valget på kjøpers erfaring og tilbakemelding fra folk som har brukt henne tjenester.

• Sette din avtale med profesjonelle kjøperen skriftlig. Kontrakten skal beskrive gebyret, akkurat hva kjøperen vil gjøre for deg, og alle tidsrammer du har avtalt. Dette vil forhindre eventuelle misforståelser senere. Hvis kjøper gjør noen lover som ikke i kontrakten, har ham legge dem i og første dem. Verbale løfter kan ikke startes med mindre de er satt i skriving.

Tips og advarsler

  • Hvis du ønsker litt hjelp i å kjøpe en ny bil, men ikke ønsker å ansette en profesjonell kjøper, sjekk ut bil foreninger og engros klubber. Hvis du tilhører en klubb som Costco, kan det gi en bil kjøp tjeneste. American Automobile Association's grener kan også være i stand til å hjelpe.
  • Edmunds advarer at noen profesjonell bilkjøpere få kompensasjon fra forhandlere for styring av virksomheten til dem. Dette er ikke etisk, som kjøperen skal være fungerer for deg og søke for selgeren som tilbyr den beste avtalen. Når du leter etter en profesjonell kjøper, spør potensielle kunder hvor de har kjøpt kjøretøy i fortiden. Hvis de har en bias mot en forhandler, vil ikke leie dem.