Nnywellness.com

Forebyggende vedlikehold sjekkliste for minibanker


Forebyggende vedlikehold sjekkliste for minibanker

Når en minibank eller ATM, står overfor drift problemer, er vanlige fremgangsmåten eiere å slå maskinen av og på igjen. Det kan være knyttet til den enkle handlingen å gjenstarte din PC, men nå du arbeider med utstyr som gir penger og må være sikker nok for kunder å bruke. Forebyggende vedlikehold er nødvendig for å sikre at maskinen ikke brytes ned. Minibanken trenger jevnlig vedlikehold

Fjerne transaksjonsfortegnelser

Du bør fjerne transaksjoner som har akkumulert i minibanken etter en bestemt periode, for eksempel seks måneder eller ett år. Dette er avhengig av volumet av kunder anslått for å bruke ATM og plasseringen hvor det plasseres. Dette er viktig fordi ATM har begrenset minne, betyr det ikke kan behandle lenger transaksjoner når den når grensen. Kontroller at du iverksette forebyggende vedlikehold regelmessig.

Holde oversikt over siste transaksjoner

Du skal holde oversikt over alle siste transaksjoner behandles av minibanken. Denne informasjonen er viktig som det kan brukes å løse kundenes klager, som en falsk tilbaketrekning. Hvis postene ikke er tilgjengelig, vil du ende opp med å ta ansvar for å erstatte oppdragsgiveren som du vil har ingen bevis å godkjenne kundens krav.

Planlegge vedlikehold

Et forebyggende vedlikeholdsprogram er effektiv hvis den følger en bestemt handlingsplan for å forhindre bestemte typer drift problemer. Et godt program analyserer hvordan maskindeler må håndteres og vedlikeholdes for dem å fungere til fulle potensial. Du kan for eksempel planlegge vedlikehold av tastaturet etter hver en måned og ATM skjermen etter hvert halvår.

Gjennom programmet innhold, PM

Om forebyggende vedlikehold tilbys av selskapet som selger du ATM eller et eget organ som lover å bringe best ut av maskinen og unngå fremtidige sammenbrudd, er det alltid lurt å gjennomgå innholdet i forebyggende Vedlikeholdsprogrammet. I tillegg til å finne at innholdet har en liste over løsninger for fremtidige problemer, må du også søke informasjon om kostnadene. Det er viktig å vite på forhånd de økonomiske virkningene av forebyggende Vedlikeholdsprogrammet.