Nnywellness.com

Fordelene med mobiltelefon planer for en bedrift


Store mobiltelefon tjenesteleverandører slik AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile og andre tilbyr tilpassede mobiltelefon planer og tariff administrasjonsstrukturer for ulike forbruker og kommersielle bruker segmenter. Bedrifter, virksomheter, myndigheter og start-ups nytte fra flere mobiltelefon planer som er på tilbud, og gjennom en blanding av planlegging, slående avtaler med tjenesteleverandører og administrere ansattes mobiltelefon kontoer utnytte betydelige fordeler.

Maksimere kjøpekraft med tjenesteleverandører

Organisasjoner kan maksimere kjøpekraften til flere ansatte med tjenesteleverandører og forhandle kontrakter med ubegrenset minutter, Internett tilgang tollsatser, videosamtaler, gratis telefoner og andre tjenester.

Detaljadministrasjon

Organisasjoner optisk for konsoliderte mobiltelefon planene kan gi høy ytelse eller høy verdi ansatte å bruke mer taletid, foreta utenlandssamtaler forretningsformål og bruke andre avanserte tjenester og programmer. Detaljadministrasjon gir bedre sporing og overvåkning av mobiltelefon bruk av alle ansatte.

Skjermen uoffisiell samtaler

HR og forenet budsjett avdelinger av organisasjoner kan overvåke overflødig personlige anrop blir gjort av enkelte ansatte og går tilsvarende.

Konsoliderte faktureringssystem

En av de største fordelene av mobiltelefon planer valgt av en bedrift er en enkel å administrere konsoliderte periodiske faktureringssystem.

Kostnadsbesparelser

Bulk mobiltelefon planene kjøpt for arbeidere og mobile profesjonelle og detaljadministrasjon sikre betydelig årlige innsparinger for organisasjoner.