Nnywellness.com

Hvordan å dekke LCD TV kabler og ledninger


Mange LCD TV eierne velge for å henge TV på veggen i stedet for å montere den på et stativ. En av ulempene til veggmontering er synet av ledninger og kabler hengende ned fra TV. Hvis du har din bolig, kan du velge for å kjøre kabler gjennom veggen, men hvis du er en leietaker, du har ikke den luksusen. Men det betyr ikke at du sitter fast med distraksjon av stygge kabler.

Instruksjoner

• Maling kablene for å matche veggen. Maleriet vil ikke skade kablene, og hjelper dem blanding i. De vil fortsatt være merkbar, men den tilsvarende fargen vil gjøre dem mindre opplagt. Fordelen med denne metoden er du kan distribuere kabler til kanter som molding og dør eller vindu rammer.

• Skjule kabler ved hjelp av et annet objekt. Flytte en hylle eller andre møbel under TV. Hvis du ikke har noe høy nok, plass en plante, vase eller andre objekter på. Fordelen med denne metoden er det er gratis. Ulempen er det negerer ryddig miljøet, som er en av grunnene til at noen mennesker velger å montere TVEN på veggen i første omgang.

• Installere et kabelhåndteringssystem. Kabelsystemer består av gummi molding som er uthult på undersiden. Du skyve ledningene inn i sporene og montere molding til veggen med skruene eller klistremerker. Du kan male molding å matche fargen på veggen.

• Installere en kabeldekselet. Kabelen er dekorative klut rørene som Skyv over ledningene. De skjuler ikke ledningene fra visningen, men de gjør kablene penere. Hvis du har en symaskin, kan du lage dekker deg av elastisk stoff.

Tips og advarsler

  • Hvis du velger for å bruke en kabel dekke eller kabelhåndteringssystem, prøve å holde en tomme eller to mellom strømledningen og analoge audio/video-kabler. Strømkabelen kan forårsake interferens som vil svekke bilde og lyd.