Nnywellness.com

Hva årsaker olje Pan lekkasjer i lastebiler?


Hva årsaker olje Pan lekkasjer i lastebiler?

Hvis du har en lastebil som har plaget opp noen kjørelengde, kan så du ha en oljelekkasje på hendene. Olje lekkasjer kan komme fra hvor som helst i motoren der olje blir pumpet og oppstår ofte når olje siver gjennom pakninger og forseglinger som korrodert og utslitt. Mesteparten av tiden, er fikse en oljelekkasje bare et spørsmål om endring selene og pakninger; men krever noen ganger løsningen mye arbeid til delene som trenger pakninger og forseglinger endret.

Alderspensjon

Normal slitasje lastebils olje varme opp og kjøle ned, og delene som inneholder olje, som i olje pan, kan føre til en oljelekkasje. Lekkasjen skjer pakningen som sel delen øverst og nederst i olje pan slites ut og sprekker, mister sin evne til å hindre at oljen lekker ut mellom segl. Bruke en stopp-lekkasje additiv kan gi en kortsiktig løsning siden det tykner motorolje; men hvis en pakning lekker, får så til slutt lekkasjen verre. Dessverre er det ingen måte å vite nøyaktig når olje pan pakningen vil starte lekker. Vanligvis eldre kjøretøyet, jo større sannsynligheten for en lekkasje utvikling. Endre olje pan pakningen er en enkel jobb å skaffe bilen, angre bolter forbinder nederst i olje pan toppen og endring ut pakningen på i olje pan. Bare sørg for å tapper olje først og har en fange panorere under øverst i olje pan å fange alle andre olje som lekker fra systemet.

Bunnpluggen

Hvis bunnpluggen ikke er riktig strammet, vil deretter en oljelekkasje raskt utvikle seg fra olje pan området lastebil. Hvis bunnpluggen ikke er tilstrekkelig strammet, kan deretter olje sive ut fra pakningen rundt bunnpluggen. Alternativt, hvis bunnpluggen over strammet, pakningen som tetter bunnpluggen til olje pan kan være skadet og må skiftes ut. Det er også mulig at hvis bunnpluggen feil er skrudd på, at trådene kan bli fjernet. Hvis dette er tilfelle, vil en oljelekkasje fra bunnpluggen utvikle.

Olje Pan bolter

Bolter forbinder topp- og olje pan kan også en årsak lekkasje. Hvis du nylig har endret olje pan pakning og varsel olje lekker, kan så du ikke har strammet bolter nok å gjøre segl ugjennomtrengelig. I dette tilfellet kan du trenger å gjøre om ditt arbeid og mer silikon på den nye pakningen slik at det tetter riktig.

Andre årsaker

Ofte, når oljen lekker gjennom andre deler av lastebilens systemet, vil olje dryppe ned over motoren og samle på undersiden av olje pan. Hvis du aldri har behandlet oljelekkasjer før, så det kan være lett å feil dette for en lekkasje som kommer fra olje pan selv når i virkeligheten, det kommer fra andre deler som du ikke ser så lett. Tar bilen til en mekaniker og ha ham vaske og undersøke motoren kan fortelle deg hvor din olje lekkasjer kommer fra.