Nnywellness.com

Hvordan sammenligne BMW serien med andre luksusbiler


Hvordan sammenligne BMW serien med andre luksusbiler

Sammenligne en BMW med andre luksusbiler, som Mercedes-Benz og Audi, kan enkelt gjøres ved å sammenligne kjøretøyene funksjoner, priser og ekspert anmeldelser. BMW modellen i spørsmålet bør først sammenlignes modeller i samme klasse kjøretøy. For eksempel gir sammenligne todørs roadster Z4 BMW til en Mercedes-Benz S-klasse, en firedørs, luksussedan, ikke mening. Forskning hva konkurrerende modeller er i samme klasse som BMW i spørsmålet.

Instruksjoner

• Finne biler i konkurrerende klasser. Sjekk lagene andre luksuriøse merker som konkurrerer med BMW, som Mercedes-Benz, Audi, Volvo, Lexus, Acura, Jaguar, Infiniti, Lincoln, Cadillac og Buick. De nøyaktige modellene du sammenligne avhenger av BMW modellen i spørsmålet. Kompilere en liste over konkurrerende biler.

• Kontroller spesifikasjonene for konkurrerende biler med de av BMW. Spesifikasjonene for kjøretøy finnes alle enkelt på deres produsenter nettsider. Sammenlign funksjonene som du ønsker. For eksempel vil brukere som ytelsen være opptatt med hestekrefter. Andre brukere kan verdi sikkerhet og sikkerhetsfunksjoner være av høvding betydning. Sammenlign funksjoner og spesifikasjoner av kjøretøy, betaler spesiell oppmerksomhet til de du er mest opptatt av.

• Sammenlign kjøretøyene priser. Husk bilens koster ikke inkluderer bare prisen på bilen, men også drivstoff økonomien og kostnadene ved vedlikehold, garantier og forsikring. Mens en bil kan ha et billigere klistremerke pris, kan det faktisk være dyrere i det lange løp. Sammenligne lange og korte termer kostnader av kjøretøy.

• Sjekk ekspert vurderinger. Publikasjoner som "Road & Track" og "Bil & Driver" ofte sammenligne modeller i visse klasser av biler og gi vurderinger på spesifikke modeller. Nettsteder som Edmunds har også svært grundig bil vurderinger. Sjekk ut hva ekspertene sier og ta sine meninger når en beslutning.