Nnywellness.com

Hvordan koble en bærbar PC til en Plasma-TV


Hvordan koble en bærbar PC til en Plasma-TV

Bærbare datamaskiner er bærbar og med minne øker, kan gjøre alt som en tradisjonell desktop. Koble en bærbar PC til en TV er en morsom måte å vise bilde eller en video filer som er lagret på en bærbar PC. Online-filmer kan vises på den store skjermen på TVEN ved å koble datamaskinen til plasma-TV, som resulterer i en bedre film ser erfaring. Det er enkelt å koble en bærbar PC til en TV.

Instruksjoner

• Bestemme hvilken port er tilgjengelig for eksterne tilkoblinger på bærbar PC. HDMI-porter er merket som sådan og rektangulære. S-Video-porter er sirkulære og kan eller ikke kan være merket. Det blir fire eller sju liggende i S-Video porten, avhengig av installert. VGA-porten er en multi pinners port som vil ha et bilde av dataskjerm av den.

• Se på baksiden eller sider av plasma-TV og finne ut hvilken av disse tilkoblingene TV er utstyrt.

• Koble ledningen som er kompatibel med plasma-TV og datamaskinen riktig kontaktene på begge. Slå på begge enhetene.

• Endre videoinngangen på TV for å matche typen kabel som er koblet til TVEN. Noen plasma-TVer er programmert til å gjenkjenne tilkobling av en ekstern videokabelen automatisk. Andre brukerne må endre den manuelt. På riktig videosignal vil ha samme navn som kabelen som er koblet til TV-en og datamaskinen. Det vises på skjermen vises nå på skjermen av plasma-TV.