Nnywellness.com

Veien sikkerhetsregler


Ifølge Science Daily oppstod mer enn 6 millioner ulykker med motorkjøretøy i USA i 2007 alene, som resulterer i drapet på over 41 000 mennesker og skader i 2,5 millioner flere personer. Tankevekkende data som det er en stor motivator til praksis flittig, trygt kjøre under navigering mange veier over hele verden.

Få lisensiert

Det er en grunn til at en lisens er nødvendig å operere mest motorkjøretøyer. Denne prosessen er fullført, sikrer du vet de regler av veien og hvordan å følge dem.

Bli flyalarm

Folk som opererer kjøretøy, inkludert sykler, bør unngå gjør så når søvnig eller under påvirkning av alkohol eller narkotika, de tre tingene mest sannsynlig å hemme psykisk bevissthet, control-svar og reaksjonstid.

Følg fartsgrensen

Gjør ting raskere kan direkte bidra til mangler viktige detaljer og mer feil. Ære fartsgrensen, spesielt i skolen og eldre soner, unngå relaterte ulykker.

Se veien

Kjøring er ikke tid til å multitask og la tankene vandre. Oppmerksom på veien du reiser på, samt andre drivere i nærheten.

Bære en bilbeltet

Om kjøring eller bare en passasjer i foran eller bak seter, riktig bruk av bilbelte hjelper forhindre eller redusere skader i tilfelle en ulykke.