Nnywellness.com

Verktøy for å rengjøre bilen frontruter


Verktøy for å rengjøre bilen frontruter

Rengjøring din bil frontruten er en av de viktigste vedlikehold oppgavene du kan utføre. En skitne frontruten kan føre til redusert synsfelt, som kan føre til en ulykke. Heldigvis, det er mange verktøy tilgjengelig for å holde både på innsiden og utsiden av frontruten ren og klar.

Rengjøringsmiddel

Glass renere er en viktig del av å holde frontruten ren og klar. Ammoniakkbaserte rengjøringsmidler er stor for rengjøring glass på frontruten til en høy glans, men de kan skade finish på andre flater i bilen. Hvis du velger å bruke dem, være veldig forsiktig med å la dem kjøre eller dryppe. I tillegg bruke dem i et godt ventilert sted fordi de også kan irritere airway. Autopia-carcare.com recommends using a glass cleaner that advertises itself as safe for vinyl or tint. Dette gjelder for både frontrute vaskemaskin væske og Manuell rengjøring med en klut.

Mikrofiber håndklær

Når tørking bil frontruten etter vask det, må du bruke et håndkle som ikke vil ripe overflaten av glasset. Mikrofiber håndklær er myk og absorberende, som gjør dem ideelle for denne oppgaven. Mikrofiber håndklær er også mindre sannsynlig å forlate lo på glasset hvis du bruker dem.

Glass polsk

Frontruten er utsatt for mange elementer både sittende i oppkjørselen og når de er ute på veien. Hvis du bruker glass polsk på frontruten, vil det hjelpe fjerne vannflekker og hindre utvikling på frontruten. Du bruker en auto glass polsk som voks, polering det på og tørke den med en mikrofiberklut.

Vindusviskere

Vindusviskerne er avgjørende for vedlikehold av frontruten. De trenger å være kontrollert regelmessig for å sikre gummi er i god stand og fortsatt rene. Rusk bør regelmessig fjernes slik vindusviskere forbli uhindret. Når du rengjør frontruten glass, tørk dine vindusviskerne og blader med en ren og fuktig klut for å fjerne rusk, feil og veien rester.