Nnywellness.com

De beste måtene å øke gass kjørelengde & bedre motorytelse


Med gasspriser i en konstant forandring, er forbrukere igjen håper på en alternativ energi super bil. Men med disse neste generasjon biler bør fremdeles minst et par år unna masseproduksjon, av din gammeldags gass guzzler være nummer én prioritet. Det er mange forskjellige ting en smart sjåfør kan gjøre for å øke antall miles presset ut av en gallon av gass og slå en gass guzzler i en gass sipper.

Kjøre effektivt

Kjøre smart ikke bare hindrer ulykker på veien, men også gir en hånd i å forbedre gass kjørelengde. Akselererer eller bremser raskt kan redusere gass kjørelengde ca 33 prosent på motorveien ved høye hastigheter og 5 prosent rundt i byen ved lavere hastigheter. Dette kan ende opp med å koste sjåføren overalt fra $12 til $.81 cent en gallon.

Kjører på fartsgrensen også lønner seg. En studie ved Oak Ridge National Laboratory viste at gass kjørelengde raskt dwindles etter å ha nådd 60 miles per time. Mens hver bil varierer gjennomsnitt hver 5 miles per time over 60 en ekstra $24 cents per gallon. Hvis dette er vanskelig, bruk cruise-kontroll, som dette automatisk opprettholde en konstant hastighet og optimalisere gass effektivitet også.

Ikke bære tunge laster for også lang hvis mulig. Ikke holde ting du ikke trenger i baksetet eller bagasjerommet bare en plass, som hver 100 pounds i bilen kan føre til en gjennomsnittlig 2 prosent gass kjørelengde nedgang, avhengig av kjøretøyet. En takgrind legger Vindmotstand bilen også, så prøv å passe Last i bagasjerommet først.

Tomgang maskinen avfall en utrolig mengde gass. Hvis du vil være stillestående i lengre tid, slå av maskinen for å spare både gass og penger. Lytt til lokale trafikk flyalarm radiostasjoner å unngå overbelastning aktiveringspunkt.

Opprettholde bilen

Å holde bilen i sin optimale tilstand kan forbedre gass kjørelengde som forlenge levetiden til din bil motor. Reparere en motor som er åpenbart ustemt eller mislyktes en utslipp test kan forbedre gass kjørelengde og motor ytelsen ved gjennomsnittlig 4 prosent.

Blåse din dekk til deres optimalt press lagrer et gjennomsnitt på 3,3 prosent gass kjørelengde. En 1 psi nedgang i et lite dekk kan ikke bare ha dekket raskere, men også gjennomsnitt en 0,3 prosent falle i drivstofføkonomi.

Bruke riktig karakteren motorolje i bilen kan hindre en 1 til 2 prosent nedgang i drivstoffeffektivitet også.

Planlegge din bil valg og turer

Hvis du kjøper en ny bil, forskning drivstofføkonomi av flere biler å virkelig finne en som passer dine behov og budsjett.

Når du planlegger en tur eller pendler til arbeid, carpool og prøve å fylle opp en bil trygt før du tar en egen bil for mindre folk.