Nnywellness.com

Hvordan fjerne Chrome Trim på en Camaro


Chevrolet Camaro er en sportsbil, men det er ikke laget for å være prangende med mye av chrome. Camaros har noen krom trim, hvilke kan fjernet slik at Camaro kan merkes for maling jobb eller andre ettermarkedet tilbehør. Chrome trim på en Camaro kan fjernes på mindre enn en time, og bilen kan renses opp slik at områdene der trim var ikke merkbar.

Instruksjoner

• Legg et håndkle ved siden av alle chrome emblemer eller trimme. Lå skarp, tynn kanten av nal på håndkleet slik det ikke røre malte overflaten. Skyv kanten av nal under kanten av krom og press opp for chrome. Når det er løs, kan du bruke fingrene til å trekke den av.

• Fjerne logoene på like foran dørene i støtfangeren foran og bak mellom bakre halen lys. Eldre Camaros hadde noen ganger chrome trim rundt vinduer og langs bunnen av bak glasset. Dette kan være fjernet bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene langs trim og trekke trim av bilen.

• Bruk en bomull håndkle og lim fjerne for å fjerne limet som er bak krom trim. Bruke selvklebende remover laget for malte overflater så det ikke fjerner maling fra bilen. Gni remover og håndkle frem og tilbake over limet til den er helt borte.