Nnywellness.com

Beste måten å trekke et kjøretøy


Om bilen har brutt ned, eller hvis du skal på ferie og trenger å slepe bilen bak campingbilen, er det mange sikkerhetsproblemer å vurdere. Å vite hvor å riktig slep kjøretøyet reduserer risikoen for ulykker og eventuelle skader gjort både slep kjøretøy og bilen er det tauing.

Instruksjoner

• Bruk den riktige slep kjøretøyet. Fastslå vekten bilen du sleper og matche det med vekten av slep kjøretøy. Hvis du prøver å trekke et kjøretøy som oppveier bilen tauing det, kan du lett skade eller sprenge motoren til kjøretøyet slep.

• Sett bilen til slepes i nøytral. Dette gir dekk å snurre fritt mens du går nedover veien.

• Bruk sikkerhet kjeder. Bruk av sikkerhet kjeder kreves av loven. Å vite hvordan du bruker dem er avgjørende. Aldri legge dem til støtfangeren slep kjøretøy. De bør krysses under tungen på opphenget slep kjøretøy. Dette hindrer at tungen slippe til veien hvis det skjer med atskilt fra opphenget. La alltid litt slakk med kjeder slik at kjedene ikke dra på veien.

• Sjekk lysene. Være sikker på at bremselysene, baklys og blinklys på bilen ble tauet arbeider synkronisert med kjøretøyet slep. Dette er en lov i alle 50 delstater og er en stor sikkerheten utsendelse.

• Brems tidlig. Husk at du har ekstra vekt bak deg. Hvis du prøver en brå stopp, er sjansene du vil bakfra slep bilen med hva du sleper. Dette betyr dobbelt så mye penger i reparasjoner.

• Konto for ekstra lengde. Hvis du reiser på motorveien, alltid utgjør den ekstra lengden bilen ble tauet legger. Før du endrer baner, være helt sikre på at du er klar. Det kan tenkes katastrofal hvis du ikke er ekstra forsiktig.

• Praksis styring. Når oppbakking opp, bli bilen ble tauet i motsatt retning fra slep kjøretøy. Ved å plassere deg på bunnen av rattet og slå den i ønsket retning for bilen ble tauet, bør du være åpent.