Nnywellness.com

Hvor å låse opp en Samsung SGH429


Hvor å låse opp en Samsung SGH429

Mange mobiltelefoner kommer låst til nettverksleverandøren som de ble levert av. Du må låse opp telefonen til å bruke den med et SIM-kort fra en annen nettverksleverandøren. Noen nettverkstjenester vil låse opp din Samsung SGH429 gratis. Men hvis du ikke gjør dette, er det også mulig å låse opp telefonen Samsung online slik at du kan bruke den med en annen SIM; for eksempel når du drar på ferie.

Instruksjoner

• Finne din Samsung SGH-T429 IMEI-nummeret. Eksterne * #06 # i telefontastatur eller fjerne batteriet og se etter 16-sifrede IMEI nummer på etiketten under batteriet. Merk IMEI-nummeret.

• Kontakt nettverksleverandøren. Forklar at du ønsker å bruke telefonen med en annen SIM og trenger telefonen låses--unnskyldningen at du skal bruke telefonen i utlandet er bedre. Gi din telefon merke, modell og IMEI-nummeret. Leverandøren vil sende deg en låse opplåsingskoden for telefonen. Dette kan være underlagt vilkår som hvor lenge du har hatt telefonen på kontrakt, og det kan være underlagt et gebyr.

• Naviger til en online låse leverandør. Velg "Samsung SGH429" fra listen over telefon håndsett. Angi landet og nettverksleverandøren. Skriv inn telefonen IMEI-nummeret. Klikk på "Lås opp"-knappen. Følg betaling fremgangsmåten på webområdet for å betale for å låse opp. Leverandøren vil email en låse opp koden og låse opp instruksjoner til Samsung telefonen en e-postadresse angitt av deg. Følg instruksjonene for å låse opp telefonen.