Nnywellness.com

Hvordan teksten en T-Mobile nummer


Hvordan teksten en T-Mobile nummer

T-Transportabel telefon numrene godkjenne tekst beskjeder fra alle 10-sifrede mobiltelefon, en e-postadresse eller online fra en T-mobile-konto. Eieren av T-mobile telefon nummer du teksten må ha en tekstil plan å motta og sende tekstmeldinger. De har også deaktivere servermeldingsblokk på telefonen sin. Du kan bare sende tekstmeldinger til T-mobile tall opp til 160 tegn for telefon til telefon eller e-post til telefonen tekstil og 129 tegn hvis du sender en tekst fra en T-mobile-konto på nettet.

Instruksjoner

• Åpne telefonens tekstil eller meldingssystemet og skrive en melding 160 tegn. Hvis kontakten er i telefonens adressebok, gå til T-mobile nummeret du vil tekst. Hvis ikke, må du angi nummeret manuelt, og trykk på send.

• Logg på e-postkontoen og skrive en melding 160 tegn. Setter T-mobile 10-sifret tall i feltet "Til" etterfulgt av ". @tmomail.net" og sende e-post. I motsetning til tekstil fra en telefon, vil du ikke motta noen bekreftelse tekstmeldingen sendt vellykket.

• Logg inn til din T-mobile konto, og klikk "Send en tekstmelding" på "Koble til og del"-menyen. Angi telefonnummeret til T-mobile du vil teksten i feltet "Til" og sette ditt i feltet "Fra". Skrive en melding i boksen "Melding" opptil 129 tegn. Trykk på "Send" for å levere meldingen. Du kan bare tekst andre T-mobile-kunder med denne tjenesten.